TRYKKE VISITTKORT MED LANG LEVETID

Lange samtaler og korte smalltalks kan avrundes på en fin måte ved å utveksle visittkort. Det positive inntrykket fra en personlig samtale kan du bekrefte med et høyverdig visittkort og med dette sørge for at inntrykket bevares til neste gang du har kontakt. Derfor har vi i vårt utvalg av papirtyper lagt spesiell vekt på å tilby et stabilt papir i tillegg til et høyverdig utvalg. På denne måten kan du fordele visittkort som varer lenge og som gir uttrykk for din personlighet.

PAPIRET UTGJØR FORSKJELLEN: OPPGRADERE VISITTKORT PÅ EN ENKEL MÅTE

Ved våre klassiske visittkort dekker utvalget av papir alt fra uttrykksfult kunsttrykkpapir via blankt Chromolux-papir til miljøvennlig resirkulert kartong. Du har mangfoldige muligheter for å trykke visittkort som gjør inntrykk. Den mest etterspurte papirtypen i vår klassikerkategori er kunsttrykkpapir med en flatevekt på 300 g/m². Det utmerker seg med en meget høy stabilitet og intensiv fargegjengivelse og egner seg utmerket for de som deler ut store mengder visittkort, f.eks. på arrangementer, messer og andre tilstelninger. Ved helt spesielle anledninger kan du med våre premium visittkort skille deg ut fra massen. Firmavisittkort, som er trykt på én side og produsert på tykkere papir, er dermed enda mer stabile. Favoritten til våre kunder er 290 g/m² elfenbenskartong som gjengir farger spesielt intensivt på grunn av den briljanthvite overflaten.

LETTERPRESS-VISITTKORT FOR WOW-EFFEKT

Vi trykker eksepsjonelle visittkort for deg med Letterpress-metoden. Det spesielle trykket gir overflaten et relieffaktig utseende. Papirvekten er meget høy sammenlignet med klassiske visittkort, noe som gjør det spesielt stabilt. I tillegg gir Letterpress-elementer visittkortet en spesiell tekstur.