VÅRT VALGLØFTE: BESTILL VERDIFULLE VALGPLAKATER HOS OSS

Vi tilbyr deg den passende valgplakaten som din perfekte kampanje i form av kanalplater, storformatplakater og allværsplakater. Våre valgplakater overbeviser takket være en stor variasjon i formater, fra A4 og A0 og opptil B0. Hvis du velger plakater av kanalplater tilbyr vi deg i tillegg formater med en maksimal flate på 100 x 200 cm. I tillegg bruker vi for valgplakater kun kvalitativt høyverdig papir, som for eksempel blueback-papir, offsetpapir, resirkulert papir og kunsttrykkpapir. Plakater av kanalplater og allværsplakater er spesielt motstandsdyktige, og er derfor ideelle til utendørsreklame. Allværsplakater egner seg meget godt som valgplakater fremfor alt fordi de motstår de mest forskjellige værforholdene.

Vårt tips: La oss trykke valgplakatene dine og forsyne dem med stansede hull. Dette valget tilbyr vi for våre produkter kanalplater (store antall) og allværsplakater. I tillegg kan du også velge buntebånd for et ukomplisert feste av plakaten til lysstolper.

DU KAN VELGE Å SAMARBEIDE MED OSS

Vår velprøvde valgreklame er ikke bare værbestandig, men også miljøvennlig. La oss trykke valgplakatene dine for å gi din kampanje en profesjonell reklameflate. Plakatene trykkes med ditt motiv på en eller begge sider i firefarget trykk. I tillegg kan du bestemme størrelsen på opplaget og valgplakatenes format.

Vi gjør det mulig. Bestemte valgplakater trykkes for deg i løpet av én arbeidsdag med den såkalte ekspresstrykk-prosessen. Dermed har du plakatene raskt for hånden og kan plassere dem på lyktestolper og plakatsøyler. Som din fortrolige trykkeripartner står vi for høyeste kvalitet, og vil alltid anstrenge oss for å tilby deg de gunstigste prisene.

BESTILL TRYKKING AV VALGPLAKATER OG BLI SETT

Å bestille og henge opp valgplakater er en rett alle partier og kandidater har i henhold til grunnloven. Det er derfor ingenting som taler imot valgreklame så lenge det ikke handler om ulovlig valgpropaganda eller påvirkning av valgbeslutningen. Vi anbefaler at du tar kontakt med kommunen i god tid for å få informasjon om hva som er tillatt og ev. sende inn en søknad. Riktignok har du rett til plakatreklame, plasseringen er imidlertid underlagt den enkelte kommunen. Du bør spesielt også innhente tillatelse fra hver enkel person som muligens kan ses på ditt motiv. Bruk fordelene dine og bestill din plakat i høyeste trykkvalitet online, på kort varsel og bekvemt mens du er underveis. Vi bringer farger inn i valgkampen din.