Komplette stempelsystemer
Reservestempelplate for systemer

BESTILL KLASSISKE TRESTEMPLER

Stempler tilhører det klassiske kontorutstyret i tillegg til brevpapir, visittkort og blokker. Selv i den digitale tidsalderen brukes daglig små hjelpemidler som firmastempel eller datostempel. Fremfor alt i forbindelse med korrespondanse og merking av dokumenter som fakturaer og bestillinger brukes stempler. Dermed kan påtegninger, kontaktdata eller logoen din kopieres raskt og enkelt i hverdagen på kontoret. Praktisk er for eksempel enkle stempler av bøketre. Takket være håndtakets behagelige overflate og dråpeform ligger disse kontorstemplene spesielt godt i hånden. Når du bestiller trestempler i vår nettbutikk med din egen logo, kan du for eksempel bruke dem som adressestempel til postforsendelser. En annen fordel med stempler: Du kan også i ettertid stemple dine kontaktdetaljer på flyers og brosjyrer eller din firmalogo på papir. Også på sertifikater kan stempler brukes som et segl for bestått.

ET STEMPEL ER SÅ INDIVIDUELL SOM DIN BEDRIFT

Hvis du ønsker individuelle trestempler med trykk, kan du bestille disse som motivstempler, tekststempler eller logostempler. Velg ditt produkt i den ønskede størrelsen, og send oss trykkdataene med ditt designede motiv. Du kan velge mellom forskjellige firkantede størrelser og to runde. Vi overfører ditt design til en stempelplate og fester den på trestempelet. Har du endret logo eller adresse? Ikke noe problem. Du kan bestille stempelplatene enkeltvis for å bytte ut stempelplatene på dine trestempler. Så enkelt er det å aktualisere dine kontorstempler.

Visste du? I vår nettbutikk kan du bestille og designe trestempler også uten grafisk fagkunnskap og uten bruk av ekstra software. Med vårt designverktøy har du muligheten til å opprette ditt ønskede stempelmotiv i en trinnvis prosess.

BESTILLE TRESTEMPLER TIL DITT PERSONLIGE STEMPELTRYKK

Bestill stempler og etterlat et individuelt avtrykk av din bedrift på overflater og produkter som kan stemples på. For at du skal kunne bruke trestemplene så fort som mulig bestiller du samtidig det nødvendige stempeltilbehøret. Du kan velge fire forskjellige farger på stempelputen. Bruk rød stempelfarge som et signal på viktige og advarende henvisninger. Også med grønn eller blå stempelfarge kan du fremheve ditt motiv. For å plassere dine kontaktdata på en diskré måte eller for å integrere dem i en eksisterende layout, anbefaler vi en enkel svart stempelpute. Når du bestiller trestempler ber vi deg ta hensyn til tekstplatens størrelse. På en så liten flate er det nemlig kun plass til noen få linjer med tekst for å opprettholde lesbarheten av bokstavene. For å få et pent og lesbart resultat bør du minst bruke skriftstørrelsen 7 punkter og ikke en altfor smal skrifttype på teksten. For firmastemplenes motiver gjelder følgende: Det er ikke mulig å vise effekter som skygge, forløpning eller transparens på et trestempel.

STORT UTVALG AV TRESTEMPLER: BESTILLE AUTOMATISKE STEMPLER ELLER TRESTEMPLER

Hvis du vil dra nytte av selvfargende stempler, har du også muligheten til å bestille stempler fra produsenten Trodat og bruke disse daglig som kontorstempler. I tillegg til enkle trestempler tilbyr vi i nettbutikken også Trodat-modellene Printy og professional. Huset til disse stemplene er av metall. Med den integrerte stempelputen kalles disse stemplene fra den kjente produsenten også for automatiske stempler. I vårt sortiment finner du også datostempler. Uansett hvilket stempel du bestemmer deg for, om du bestiller selvfargende stempler eller trestempler, vi overfører alltid ditt motiv i høy kvalitet til stempelet.