Tekstilplakater inklusive aluprofiler
Tekstilplakater, kun trykk

BESTILL TRYKK AV TEKSTILPLAKATER SOM REKLAMEFLATE ELLER DEKORASJON

En tekstilplakat er et ganske spesielt blikkfang. Stoffbanneret ser pent ut og mister ikke sin lysende kraft selv etter lang tid. Ideelt for å fremheve noe ved innredningen av forretningslokaler, for eksempel med din logo i stort format eller et imponerende verdenskart som veggdekorasjon. Tekstilplakater kan også effektivt overføre salgsfremmende budskap. Dine muligheter og idéer er ubegrensede. Til trykket benyttes UV-farger slik at fargene gjengis spesielt kontrastrike og glansfulle. På denne måten iscenesettes favorittbildene dine, reklamemotiver eller kampanjeslagord meget bra. Vi produserer tekstilplakater også i små opplag, hos oss kan du bestille en enkelt tekstilplakat.

STOFFBANNERE ER ENKLE Å FESTE OG BYTTE

For å kunne plassere tekstilbannerne på en enkel måte kan du bestille disse med høyverdige lister av aluminium. Takket være den integrerte kunststoffmaljen er det enkelt å sette opp tekstilplakaten, og den faller garantert ikke ned fra veggen; praktisk også for rask oppsetting. Disse er tilgjengelige for alle A-størrelser og spesialformater som vi tilbyr. Hvis du allerede har en alu-profil for tekstilplakater, kan du også kun bestille tekstilplakaten uten alu-profil. På denne måten er det enkelt å bytte tekstilplakater for å være enda mer fleksibel ved presentasjon av dine motiver og reklamekampanjer.

TEKSTILPLAKATER SOM BLIKKFANG INNENDØRS

Tekstilbannerets polyesterstoff er sammenlignet med papir mer slitesterkt og varer lenger: Dette gjør tekstilplakater til ekte highlights innendørs. Bruksområdene er ytterst mangfoldige. Det er populært til å ta dem med på messer, konferanser og arrangementer fordi stoffbanneret er ukomplisert å ta ned og henge opp på grunn av alu-profilen. Det er også enkelt å plassere tekstilplakatene på veggen på kjøpesentre i forbindelse med tilbud og aktiviteter. Hvis du vil plassere ditt reklamemateriell utendørs, anbefaler vi våre værbestandige PVC-reklamebannere.