Bestill Tank tops med trykk og fremhev deg moteriktig

Topper er alltid populære og praktiske klesplagg, både over og under. De brukes universelt ved forskjellige anledninger og kler både kvinner og menn. Skjortene uten ermer passer godt under gensere, Hoodier eller T-skjorter, og er ideelle for den aktuelle plagg-på-plagg-looken fra høsten til våren. Enda bedre kommer Tank tops til sin rett om sommeren: Ved sommertemperaturer og fritidsaktiviteter utendørs er de det ideelle klesplagget lite stoff og design uten ermer. Bestill Tank tops med trykk og fremhev deg på en moteriktig måte med din logo, ditt reklamebudskap eller et morsomt ordtak.

Dette passer til din marketing-miks: Tank tops med trykk

Fordelen av klesplagg med trykk er helt åpenbar. De kan brukes som gjenkjennelsestegn for dine medarbeidere, og bidrar under arrangementer også til samholdet. Bestill for eksempel Tank tops med trykk når du ønsker at et team skal delta i det neste regionale bedriftsløpet. De kortermede overdelene kan med fordel brukes som stilige løpeshirts, og dermed styrke tilstedeværelsen av din bedrift på idrettseventer. Overdeler med trykk er nemlig det ideelle reklamemediet for ditt merke. Når du skal bestille Tank tops med trykk, kan du også bruke dem som reklameartikler på messer og eventer eller gi dem som reklamegaver til forretningspartnere. For øvrig: I vår nettbutikk kan du bestille enkelte vareprøver i forskjellige størrelser. På denne måten kan du bedømme størrelsene bedre, og bestille det riktige antallet i riktig størrelse for dine teammedlemmer.

Tank tops med trykk - fort gjort hos oss!

Vi trykker på dine individuelle Tank tops slik du ønsker. Velg ganske enkelt produktene i vårt sortiment som passer for deg. Ved siden av forskjellige modeller og former, kan du velge fargene til dine Tank tops. Design deretter ditt individuelle motiv i form av tekst eller logo, og last det opp i bestillingsprosessen. Nå må du bestemme størrelsene og mengdene til dine Tank tops. Straks bestillingen er avsluttet, produserer vi dine Tank tops med enestående trykk og i din firmadesign i høyverdig tekstiltrykk. Og med de enhetlig trykte Tank tops kan du som team i et sportsmannskap, en forening eller en bedrift opptre sammen, eller vise utenforstående hvor du er medlem.