* pr. stk. inkl. mva. & forsendelse, ev. tillegg for foredlingskostnader

Bestill trykk på t-skjorter for barn og få barnas øyne til å lyse opp

Hvis du ønsker trykk på t-skjorter for barn er Onlineprinters det rette stedet for deg. Vi trykker ikke bare t-skjorter, hettegensere eller outdoorjakker for voksne, men også barneklær i forskjellige størrelser. I vår nettbutikk finner du forskjellige trykkbare barneklær samt barneskjorter fra merket B&C Collection uten sidesøm, eller t-skjorter for barn i 100 prosent bomull fra merket Fruit of the Loom. Til det årlige barnehagearrangementet, den neste fotballturneringen, den første bursdagen til babyen din eller som presang under det planlagte veldedighetsarrangementet design ditt personlige yndlingsmotiv passende til anledningen, og bestill t-skjorter med trykk for barn i god kvalitet til en gunstig pris. Jentenes og guttenes øyne vil stråle når de ser den: T-skjorten for barn som du selv har designet med mye kjærlighet få for eksempel trykt i en pen skrift navnet til poden din eller navnet til mannskapet barnet ditt er medlem i.

Kjekke ordtak for lykkelige kids

Felles klær forbinder: Hvis du får trykt t-skjorter for barn øker samhørighetsfølelsen bare ved å ha på seg de samme toppene, og samholdet i gruppen øker. Frem lagånden og spre glede blant de små. Bestill trykk på t-skjorter for barn med idérike og morsomme motiver eller ordtak i en kul skrift. Barn elsker comicfigurer og tøffe helter, prinsesser eller riddere. Jentene og guttene vil være stolte av å ha på seg lagskjortene med trykk av navnet til deres eget idrettsmannskap samt mannskapets (selvvalgte) maskot, som for eksempel en sterk løve. Søte dyremotiver er flotte trykkmotiver for skjorter for babyer og små barn. Også ordtak som Jeg vil jo bare leke, Cool kids never sleep, eller Vi vinner er en flott gaveidé. Uansett om du bestiller en t-skjorte for barn som individuell presang til et firmaarrangement, for store eller små barn, er det meget lett og gir stor glede. Og hvem vet, kanskje det nye barneplagget med det individuelle trykket blir det nye yndlingsplagget allerede etter kort tid.

Trykk på individuelle t-skjorter for barn

Med onlineprinters er det veldig enkelt å bestille trykk på t-skjorter for barn. Virkeliggjør dine idéer og design ganske enkelt det ønskede motivet med et egnet designprogram. Etter at bestillingsprosessen er avsluttet laster du opp trykkdataene i vår nettbutikk. Alle våre produkter selvfølgelig også t-skjortene for barn kan du konfigurere individuelt i bestillingsprosessen. Før vi trykker t-skjorter for barn, bestemmer du skjortens passende basisfarge. Er blått blant fargene til ungdomslaget i ditt fotballag eller heller grønt? Du må også bestemme hvor motivet skal trykkes. På brystet eller ryggen til barneskjorten? Eller like godt på begge sider av klesplagget? Hvis du ønske trykk på t-skjorter for barn er Onlineprinters det rette stedet for deg. Stort sett får du barneskjortene hos oss i størrelsene 104 til 170. Slipp kreativiteten løs og design med en gang en individuell tekst eller et annet motiv, det er nemlig ikke vanskelig å bestille trykk på t-skjorter for barn.