Personlig trykk på t-skjorter

Det neste firmaeventet er forestående og du ønsker å bestille trykk på t-skjorter? Da er vi det rette stedet for deg. Med egendesignede t-skjorter trykt av onlineprinters.no representerer du og dine medarbeidere bedriften og produktene i offentligheten profesjonelt og i en enhetlig look. Uansett til hvilken anledning du ønsker å bestille t-skjorter med trykk til messer, sportsarrangementer, firmafester, veldedighetsarrangementer eller ganske enkelt til medarbeiderne i dine filialer vi overfører ditt egendesignede motiv til en t-skjorte som fremmer dine reklameaktiviteter. Det individuelle trykket på klesplagget gjøres med stor nøyaktighet og i beste kvalitet.

Bestill t-skjorter med trykk og dra nytte av vårt store utvalg

I vår nettbutikk finner du klær og klesplagg for damer, herrer og barn. Vil du bestille trykk på egendesignede t-skjorter kan du velge mellom forskjellige typer snitt og størrelser. Selvfølgelig tilbyr vi våre t-skjorter i mange forskjellige farger. På denne måten kan du bestille individuelle og morsomme t-skjorter med trykk til den respektive anledningen som passer til ditt firmadesign. Hva med for eksempel en t-skjorte med et kult eller morsomt ordtak?

Når en forening eller en bedrift bestiller t-skjorter, bestemmer de seg gjerne for et stort motiv på baksiden av t-skjorten inkludert slagord eller ordtak som passer til anledningen. Dette suppleres med å trykke logoen øverst på forsiden av klesplagget. Selvfølgelig finnes det ingen grenser hvor du ønsker å få plassert trykkmotivene. Bestem selv: Vi trykker t-skjorter fullstendig etter dine ønsker på for- og/eller baksiden. Avhengig av valgt t-skjorte kan ditt individuelt designede motiv eller et morsomt ordtak trykkes enten rett under kragen, på høyre eller venstre brystside, i midten av brystet eller på magen. Ønsker du å få trykt din logo eller et bilde på baksiden av t-skjorten, kan du, avhengig av skjorten, bruke plassen i nakken, øverst på ryggen, i midten av ryggen og nederst på ryggen.

Briljante farger og lettstelte materialer

Vi trykker t-skjorter med silketrykk. Denne trykkmetoden egner seg frem for alt for å trykke store antall t-skjorter, og gir et briljant trykkresultat i høy kvalitet. Inneholder ditt motiv, som vi trykker på en t-skjorte, komplekse og detaljerte designelementer, gjengis disse optimalt med denne trykkteknologien. Avhengig av anledningen fremhever vi på beste måte din diskré trykte logo, et lett forståelig produkt- eller varemerkeslagord eller et kult ordtak på en stor flate av klesplagget. De fleste t-skjortene som vi tilbyr er laget av 100 prosent bomull. Nøyaktige opplysninger om hvert produkt finner du i produktbeskrivelsen. T-skjortene kan vaskes på maksimalt 40 °C slik at klesplagget inkludert trykk ikke skades. T-skjortene med trykk kan du også problemfritt stryke på baksiden for å glatte klesplagg som er blitt skrukkete under vask.