Sweatshirts med trykk: Alternativet til den klassiske reklame-t-skjorten

Ønsker du en gang å få trykt noe annet enn enda en gang en t-skjorte? Da har vi det perfekte alternativet: Bestill en morsom og individuell sweatshirt med trykk som passer til anledningen. Fordi t-skjorter gis bort som reklameartikkel i overflod. Sweatshirts med trykk er ikke akkurat blant de mest prisgunstige klesplaggene som kan trykkes, men tar seg mer ut og overbeviser med sin høye kvalitet. Genserne av sweatstoff har, i motsetning til hoodies som også kan trykkes på, ingen hette og ingen lommer i mageområdet, men er for tiden like populære klesplagg. Din logo, et flott ordtak eller en annen tekst design ditt personlige motiv og få det trykt på sweatshirts i vår nettbutikk med tekstiltrykk.

Bestill sweatshirts med trykk for å styrke teamånden

Felles, enhetlige klesplagg styrker beviselig samholdet og medarbeidernes følelse av å høre sammen i bedriften. Men også i foreninger, utdrikningslag og alle anledninger der de ansvarlige og medhjelperne raskt skal gjenkjennes, er enhetlige klesplagg med samme trykk veldig populære. Bestill også sweatshirts med trykk og styrk (frem for alt i den kalde årstiden) teamånden og samhørigheten til dine medarbeidere, mannskapsmedlemmer eller frivillige hjelpere. I vårt sortiment finner du sweatshirts for menn og kvinner i forskjellige størrelser. Når du har bestemt deg for å bestille forskjellige sweatshirts med trykk, kan du velge blant forskjellige former og flere basisfarger. Skal de nye yrkesklærne være diskré i svart, eller skal overdelene gis bort som høyverdige reklamegaver som heller skal vekke oppmerksomhet med en kraftig farge? Du velger! Når du har individuelt tilpasset sweatshirts online og avsluttet bestillingsprosessen, laster du opp motivet du har designet selv før vi kan starte trykkingen av sweatshirts.

Sweatshirts og andre reklameartikler i lysende farger

Ønsker du å bestille sweatshirts med trykk, er sluttresultatet avgjørende for at du skal bli fornøyd. Derfor trykker vi klesplaggene i den høyverdige silketrykkprosessen. Tekstiltrykk-teknikken garanterer briljante og konstante farger i beste kvalitet. Individuelt designede sweatshirts kan du vaske problemfritt på 40 °C. Om det er et motiv til en spesiell anledning eller et motiv som passer for din bedrift, en forklarende tekst eller din logo for å designe trykket kan du velge én eller to farger. Du kan bruke alle Pantone-fulltonefargene utenom metallic og neonfarger. På denne måten kan du tilpasse motivet optimalt til din firmadesign og sweatshirts får et trykk som går i ett med firmadesignen. Ved siden av tallrike klesplagg som sweatshirts, har du hos oss muligheten til å få trykt accessoirer og andre reklameartikler som paraplyer eller vesker. Hva med en skyggegiver og et perfekt supplement til en sweatshirt i form av en baseballcaps? Se gjennom vårt store sortiment, design ditt personlige motiv, og gi oss oppdrag om å trykke unikatene i en kvalitetsmessig høyverdig trykkmetode.