valgfritt format, ensidig
stående/liggende format

BESTILL STILLASBANNERE OG BENYTT LEDIGE FLATER TIL REKLAME

Også i den digitale tidsalderen er utendørs reklame effektiv. Hvor mange forbipasserende som ser reklamebudskapet ditt, avhenger selvfølgelig av plasseringen. Du kan bestille ekstra reklameplass på folksomme steder for å øke merkevareoppfatningen, men det kan være kostbart. For byggebransjen finnes det et godt og gunstig alternativ: Bruk stillaser og bygningsgjerder på anleggsplassen din til annonsering. Det er fornuftig å plassere det trykte stillasbanneret for standardiserte stillaser i øyehøyde for forbipasserende eller ikke for høyt, slik at reklamebudskapet ditt virkelig blir sett. Stillasbannere med trykk kan også fungere som innsynsskjermer og forskjønne anleggsplassen. Våre bannere med trykk for byggegjerder er også egnet for dette. Til disse reklamebannerne trenger du ikke en gang ferdige trykkdata fordi du kan designe bannere for byggegjerder online.

BESTILL BANNERE FOR BYGGEGJERDER VELG PASSENDE FORMAT

Når du ønsker å bestille stillasbannere, kan du bestille et enkelt reklamebanner eller flere med det samme motivet. Du kan velge mellom forskjellige normerte størrelser for stillaser. For eksempel kan du velge trykk på et banner som dekker hele stillasets frontside eller velge et halvt banner som kan festes mellom den nedre kanten av plattformen og rekkverket. Et fint blikkfang er også stillasbannere for sidefeltet som dekker to stillasetasjer. Når du bestiller stillasbannere kan du imidlertid selv bestemme størrelsen på din stillasreklame: Hos oss har du muligheten til fri formatinntasting der du selv kan bestemme størrelsen fra 100 x 100 cm til 400 x 200 cm.

FESTEMULIGHETER FOR STILLASBANNERE

Når du bestiller stillasbannere med trykk har disse en kantforsterkning oppe og nede laget som en hullsøm med en valgfri diameter på seks eller tolv centimeter. Dermed kan reklamebannerne trekkes over stillasets stenger. Vi plasserer i tillegg maljer nedenfor og ovenfor hjørnene slik at stillasbannerne enkelt kan festes. Disse værbestandige maljene befinner seg på hullsømmens sveiseskjøt. I tillegg har du muligheten til å bestille bannere med et spennsett. Dette gjør det mulig ikke bare å feste, men også å flytte stillasbanneret med trykk på en enkel måte. Du kan selvfølgelig også bruke buntebånd.

MATERIALER FOR STILLASBANNERE

Når du bestiller stillasbannere kan du velge mellom PVC og mesh som materiale. Begge egner seg utmerket for bruk utendørs og er absolutt værbestandige. Også reklamebudskapet ditt er beskyttet fordi motivet trykkes i høyverdig digitaltrykk med vannfaste UV-farger. Hvis det fester seg smuss på stillasbannerne på grunn av regn eller arbeider på anleggsplassen, kan bannerne ganske enkelt vaskes. Reklamebannere laget av materialet mesh har en nettlignende struktur som er vindgjennomtrengelig og kan derfor stå imot store vindtrykk. Hvis ditt stillasbanner skal plasseres på et stillas utsatt for mye vind, bør du velge å trykke motivet på dette materialet.

Hvis du derimot ønsker at stillasbanneret også skal brukes som innsynsskjerm på anleggsplassen, anbefaler vi en ugjennomsiktig blockout-duk som materiale. På grunn av et innlagt mellomsjikt kan man for det første ikke se gjennom stillasbanneret og for det andre skinner ikke motivet gjennom til baksiden. Du kan til og med bestille PVC-reklamebannere med trykk på begge sider i en størrelse som du velger.