TRYKKE SKRIVEUNDERLAG AV PAPIR

Mange synes nå som før at skriveunderlag er et must på kontoret. Stort format gjør ikke bare skrivebordet koselig, det er også praktisk når du skal lage spontane notater under en telefonsamtale eller arbeidet.
Vi kan trykke skriveunderlag i tre størrelser:
A2 (59,4 cm x 42 cm), A3 (42 cm x 29,7 cm) og et mellomliggende mål 48,5 x 33,5 cm. For alle skriveunderlag bruker vi offsetpapir, som har en tykkelse mellom 80 og 120 g/m², eller hvitt resirkulert papir med en flatevekt på 80 g/m².
Kundene bestiller oftest skriveunderlag i størrelse A2 med 80 g/m² offsetpapir.

LIME OG BESKYTTE SKRIVEUNDERLAG

Om skriveunderlag er limt oppe, nede, til venstre eller høyre, kan du bestemme ved bestilling. Antall ark kan du også bestemme: Vi tilbyr 25 og 50 ark og produserer ditt skriveunderlag fra et antall på 50 stk.
Vi trykker alle skriveunderlag med en stabil grå maskinpapp på undersiden. I tillegg kan vi forsyne skriveunderlag i A2-format med en beskyttelseslist på den nedre kanten.

DESIGNIDÉER FOR DITT SKRIVEUNDERLAG

Ved design til ditt skriveunderlag kan du for eksempel orientere deg på behovet til dine kunder og medarbeidere. Trenger disse en heller nøytral bakgrunn for å tegne på, ruter for å regne på eller er kanskje en blanding det beste? En idé er å designe skriveunderlaget som en ukeplanlegger ved at du for hver dag setter av plass til et lite felt. I tillegg kan du planlegge plass til to-do-lister, faste avtaler og viktige numre. En kalender lar seg også lett integrere på et skriveunderlag. Det finnes ingen grenser for din kreativitet ved designen. For enkle design kan du laste ned våre gratis maler og individualisere disse med dine firmafarger og din logo.