* pr. stk. inkl. mva. & forsendelse, ev. tillegg for foredlingskostnader

Reklamegaver med stil: Trykk på skjorter

Klesplagg er ideelle reklamemedier. Med klesplagg som reklameartikler øker du merkekjennskapet ikke bare hos den som får gaven, men også hos dem som ser tekstiltrykket. Du fremhever deg ikke bare med fritidsklær som shirts (fra vårt mangfoldige sortiment), men også med yrkesklær som individuelle reklamegaver. Trykket av logoen og skriftbildet til bedriften din gjør en stilig skjorte om til et effektivt reklamemedium. Når du bestiller skjorter med trykk, kan du selvfølgelig også velge tiltalende eller tematiske motiver. Men heller ikke ved denne valgmuligheten bør firmalogoen din mangle. Henvisning: Vennligst ta hensyn til eventuelle knappestolper og brystlommer på skjortene når du designer.

Vårt sortiment av herreskjorter

Når du bestiller skjorter med trykk, kan du velge forskjellige modeller fra diverse merker. Vi fører for eksempel skjorter med rett, ledig eller kroppsbetont snitt. Du har i tillegg valget mellom langermede skjorter samt sommerlige modeller med korter ermer. I tillegg er herreskjorter i forskjellige størrelser (S til XXL) og farger tilgjengelige fra klassisk hvit og stilig svart til fargede modeller. Du har selvfølgelig også muligheten til å velge blant diverse detaljer som stilige knappestolper, krager eller mansjetter. Henvisning: Når du ønsker å få trykt skjorter, kan du velge forskjellige motiver for å designe for- og baksiden. Logoen og skriftbildet til din bedrift kan plasseres på én side, og den andre siden kan forsynes med et tiltalende motiv.

Trykk på skjorter som brukes som yrkesklær

Når du bestiller trykk på skjorter, kan du også gi dem til dine medarbeidere. Med en reklamegave som en herreskjorte, en damebluse eller også andre klesplagg forteller du dine kunder, partnere og medarbeidere at du setter pris på dem. I tillegg kan skjorter med trykk med fordel bukes som yrkesklær av servicearbeidere eller salgsmedarbeidere. Når du bestiller trykk på en skjorte, bør du også tenke på å trykke et visst antall for arrangementer. For også under spesielle anledninger som messer eller eventer er en skjorte med trykk et gjenkjennelsestegn og reklamemedium for dine medarbeidere.