PENE SERTIFIKATER FOR STILFULLE ÆRESBEVISNINGER

Spesielle prestasjoner fortjener en hyllest. Idrettskamp eller jubileumsdiplom, alle har glede av et diplom. Hos oss kan du trykke høyverdige sertifikater og diplomer allerede i små antall. Derfor er diplomer og sertifikater også egnet på beste måte til private anledninger. Kanskje du fortsatt husker hvordan du for lenge siden tok imot en æresdiplom under idrettsstevner på skolen.

BRUKSMULIGHETER FOR TRYKTE DIPLOMER

Denne spesielle følelsen av å ha oppnådd noe, motiverer og inspirerer fortsatt til maksimal ytelse. Idrettsforeninger kan få trykt diplomer for å hylle de unge atletene eller for å gi mangeårige og medlemmer den fortjente respektive anerkjennelsen. Som leder av en utdannelsesinstitusjon kan du designe sertifikater som du overrekker eksamenskandidater som har bestått. Du kan også få trykt diplomer til den neste barnebursdagen. Organiser for eksempel olympiske leker i liten stil for barna og overrekk et diplom til de små olympiadeltakerne på slutten.

PÅ DENNE MÅTEN DESIGNER DU DIPLOMER FOR MANGE ANLEDNINGER

Du har enda ingen idé om hvordan du vil designe diplomene? Da ser du ganske enkelt på vår galleri og lar deg inspirere av våre maler, som du der finner mange av. Layoutmalene kan du bruke til å lage trykkdata i passende filformat. Deretter kan du velge på hvilket material du ønsker å skrive ut diplomene. Fra klassisk kunsttrykkpapir til linkartong og marmorkartong, du har alle muligheter. I tillegg har du muligheten til forskjellige flatevekter, fra liten og kompakt til stor og imponerende.