valgfritt format
klassisk

STORT UTVALG AV FORMER OG FORMATER

Vi trykker klistremerker i mange forskjellige former og formater for deg. Klebefoliene med trykk kan du bruke på mange måter. I tillegg til de vanlige normerte standardstørrelsene tilbyr vi også selvklebende folier i spesielt store dimensjoner til reklame i stort format. Om ønskelig kan du også meddele oss den ønskede størrelsen av din selvklebende folie ganske enkelt via den valgfrie formatinntastingen. Foliene er dermed perfekt tilpasset ditt bruksområde. Via tilvalget konturskjæring kan du også bestemme formen til din selvklebende folie. For å gjøre dette trenger vi kun dine individuelle trykkdata inkludert konturskjæringen. I tillegg kan du velge trykk på hvit dekkende PVC-folie eller transparenter folie, slik at noen steder i motivet forblir transparente. Baksiden er, som navnet impliserer, utstyrt med et klebende sjikt og kan derfor ikke trykkes på.

TRYKK PÅ KLEBEFOLIER OG MANGFOLDIG BRUK

Foler med trykk kan utmerket brukes som klistermerker til utstillingsvinduer. Vekk kundenes interesse, de som passerer forbi utstillingsvinduet ditt, ved å bruke dette på en effektiv måte. Dermed utnytter du flaten optimalt, og plasserer på en rimelig måte høyverdig reklame som huskes. Folien fester ikke bare på vinduer. men best på glatte, rensede overflater eller underlag. Dette øker antall mulige bruksområder. Også til gulvklistremerker samt utendørs kan du få trykk på selvklebende folier. Hvis de selvklebende foliene brukes utendørs, anbefales det en laminering som beskyttelse mot rifter og som værbeskyttelse. Denne servicen tilbyr vi deg etter ønske som tilleggsytelse.

KLEBEFOLIER MED HØYVERDIG TRYKK OG SYLSKARPE FARGER

Våre selvklebende folier består av PVC-folie og er rivesterke samt varmebestandige. Ditt motiv trykkes i digitaltrykk. På denne måten kommer fargene på en fremragende måte til sin rett, og det resulterer i et eksellent trykkresultat som imponerer. Takket være den veldig glatte, blanke overflaten og den høye flatevekten på 255 g/m2, er PVC-foliene spesielt gode å holde i og kan enkelt fjernes fra det beskyttende baksidepapiret.