ROLL-UP BANNERE OG DISPLAYER FOR MESSER OG ANDRE ARRANGEMENTER

Roll-ups er et ettertraktet medium på messer, arrangementer og på utsalgssteder. Om det er presentasjon av det egne merket, produktene eller det nyeste tilbudet: Med et roll-up reklamebanner gjør du besøkende og kunder oppmerksom på deg med en stor flate. Våre roll-up reklamebannere kan du bestille med eller uten systemet samt i en normal og XXL-utførelse. I tillegg finnes våre roll-ups i en budsjett- og en eksklusiv/premium-variant.

ROLL-UP: KOMPLETT SYSTEM FOR BRUK INN- OG UTVENDIG

Våre roll-up-systemer består av et aluminiumstativ, tre smale aluminiumstenger og et reklamebanner av PVC, polyesterstoff eller polyesterfolie. Systemet kan settes opp på et øyeblikk uten verktøy og er med en vekt på kun fem kilo lett å transportere i transportposen som er inkludert. Systemet er tilgjengelig i ensidige og tosidige varianter, systemer som er forsynt med kun et banner eller to (for- og bakside). Alle roll-up-reklamebannere er trykt på én side i fire farger og tilbys som display for bruk uten- og innendørs.

X-BANNERE OG L-BANNERE: ROLL-UPS OG DISPLAYER MED FORSKJELLIGE STATIVER

For våre X- og L-bannere kan du bestille enten kun et trykt rollup-banner eller et komplett systemer inklusive trykk og stativ. Forskjellen mellom X- og L-bannere er synlig bakfra: stengenes konstruksjonen på baksiden av rollup-en. Mens
X-banneret har et X-formet stativ, minner
L-bannerets stativ om bokstaven L fremfor alt på grunn av den fremskutte stangen på gulvet. Du kan bestille X- og L-bannere med de samme materialene som våre andre rollup-er. I tillegg kan du velge et ekstra materiale, kanvas, det såkalte kunstnerlerretet.