TRYKK EN PASSENDE REKLAMEARTIKKEL FOR ENHVER ANLEDNING

Reklameartikler med logo er ettertraktede gaveartikler som bringer kunden i kontakt med ditt merke og styrker kundens binding til merket om det er strøartikler for messestanden, som gaveartikkel etter en kundesamtale eller som høyverdig reklamegave ved spesielle anledninger. Det finnes et stort antall anledninger der du kan trykke reklameartikler. På messer eller interne arrangementer er kulepenner eller søtsaker populære strøartikler for å få tak i potensielle nye kunder. Eller du sier Takk til dine trofaste kunder på spesielle merkedager med en stilfull gave som Powerbanks eller termobegre. En ting er sikkert: Når du gir bort reklameartikler med trykk på, sørger du for at merket ditt stadig blir mer kjent.

SMÅ GAVER MED STOR VIRKNING

Som en liten oppmerksomhet etter en vellykket salgssamtale eller som en gave for et langt og trofast kundeforhold, er reklameartikler med logo det riktige valget. Fordi hver eneste dag kunden er i kontakt med din reklameartikkel minnes han, bevisst eller ubevisst, den vellykkede samtalen eller forretningsforholdet. Å trykke og gi bort reklameartikler betyr derfor å skape en bevissthet for merket og styrke kunderelasjonen dag for dag.

FÅ TRYKT ALLSIDIGE REKLAMEARTIKLER

Det må ikke alltid være ekstern kommunikasjon. Reklameartikler med logo kan brukes til alle anledninger. Hvis du lar oss for eksempel trykke kopper som reklameartikler, da sørger du også for en enhetlig og profesjonell firmaopptreden i møter med forretningsforbindelser. Denne enhetlige og profesjonelle opptredenen kan du også følge opp med USB-sticks med din logo for medarbeidere og salgspersonell. Eller du kan la oss trykke reklameartikler for din neste messe og bruke disse etterpå internt. Liggestoler i en tiltalende design gleder ikke bare kunder på din messestand, men spesielt også medarbeiderne i spisepausen.