PUTEESKER EN LITT ANNERLEDES GAVEEMBALLASJE

Å pakke inn produkter og gaver er et must. For det første er emballasjen praktisk, og beskytter innholdet mot riper og smuss. For det andre kan den hvis den er designet pen og edel, virke oppgraderende og imponere mottakeren. En spesiell form for gaveemballasje er puteesker. Som navnet sier ligner formen på den konvekse esken en ristet pute. Gaveesken leveres plano liggende, ikke sammenbrettet. For emballering av gaver og produkter kan du bestille trykking av puteesker med ditt reklamebudskap eller ditt ønskede motiv. Puteesken er forsynt med en klaffåpning buet innover på begge sider. Først etter sammenbrettingen kommer den endelige formen på puteesken til syne. Når åpningene brettes sammen låses også emballasjen.

PRAKTISK EMBALLASJE FOR GIVE-AWAYS: PUTEESKER MED TRYKK

Med personlige strøartikler kan du imponere kundene med interessante produkter, om det er på messer, eventer eller som en liten oppmerksomhet en gang imellom. Du kan også bestille puteesker med trykk om du vil spre tidsbegrensede reklamebudskap. Du kan til tross for det bruke de allerede eksisterende give-aways til forskjellige reklameaksjoner og budskapet går ikke tapt. Bestill derfor puteesker med trykk for å pushe din nye reklamekampanje eller spre ditt aktuelle reklamemotiv. Praktisk: Vi kan trykke personlige puteesker rundt hele og bruke motiver over hele flaten i mange farger. Bare send oss ditt design.

BESTILLE PUTEESKER MED TRYKK - BESTEMME STØRRELSE, PAPIR OG ANTALL

Når du bestiller puteesker som du ønsker å bruke som produktemballasje eller gaveesker for reklameartikler, kan du i vår nettbutikk velge mellom to papirtyper: Kunsttrykkpapir og chromokartong. Takket være en gramvekt på 300 g/m² er begge variantene stabile. Kunsttrykkpapirets glatte overflate fremhever motivet og fargerike bilder meget godt. Den glatte overflaten til kunsttrykkpapir og chromokartong gjør at ditt trykk virker spesielt høyverdig. Kartongens fordel: Den utmerker seg med en spesiell motstandsdyktighet mot bøying. En trykt puteeske finnes i forskjellige størrelser og kan bestilles i et antall fra 100 stk.