HUSK Å SENDE ET KORT: TRYKK POSTKORT SOM EN PERSONLIG HILSEN

Personlige beskjeder som brev eller postkort har blitt en sjeldenhet i den digitale tidsalderen. Som oftest formidles informasjon eller reklamebudskap per e-post, eller nyheter utveksles per SMS eller messenger. Gjør deg bemerket i flommen av nyheter, og gi bevisste signaleri din merkekommunikasjon med haptiske medier som post- eller foldekort: Send kundene eller forretningspartnerne dine igjen et postkort eller et personlig hilsningskort. Du har muligheten til å bruke kortene som målrettet reklamemateriell og lage dem i din design. Vi trykker dine individuelle postkort gjerne med ditt ønskemotiv, din logo og ditt reklamebudskap. Faste kunder eller nye kunder, den spesielle presentasjonen i den vanlige posten til din målgruppe er sikret med postkort i din firmadesign.

TRYKKE MANGFOLDIGE POSTKORT: DET MÅ IKKE ALLTID VÆRE FIRKANTET

Du kan få laget postkort i forskjellige størrelser. Men visste du at du kan bestille også runde og ovale postkort i vårt trykkeri i tillegg til normerte standardformater i rektangulær eller kvadratisk form? Design for eksempel invitasjonene til din neste event påfallende annerledes og få trykt runde eller ovale postkort. Dette øker oppmerksomheten til din målgruppe enormt. Det er jo heller sjeldent man får runde brev, flyers eller andre trykkprodukter med posten. Om du vil glede kun spesielle kunder med et postkort med trykk eller hele kundestammen, er opp til deg. Bare gi oss det ønskede antallet for dit ønskemotiv.

TRYKKE POSTKORT MED DET LILLE EKSTRA FOR HØYVERDIGE INVITASJONER OG MER

I tillegg til formatet og formen til dine postkort med trykk finnes andre muligheter for å iscenesette din personlige melding eller reklamebudskap på en profesjonell måte. Viktig er at det finale trykkproduktet passer til din bedrift og din melding. Når du bestiller bestemmer du papirets ønskede flatevekt og som tilvalg velger du en foredling for ditt postkort. Strålende pent: Dine eksklusive postkort trykker vi gjerne med ditt foto og blank UV-lakkering. På denne måten stråler fargene spesielt pent. Også for de som elsker postkort med matt finish tilbyr vi forskjellig løsninger. Her er det også mulig med delvise foredlinger av ditt postkor. Til slutt er det et spørsmål om smak og behag.

Postkort kan brukes på mange måter, ikke bare som reklamemedium eller innbydelser. Bruk postkort med trykk også som foldekort eller spesielle julehilsener eller for å sende bursdagshilsener til dine forretningspartnere. Vi trykker dine postkort også som spesielt iøynefallende visittkort, for å bli garantert husket av potensielle nye kunder. I tillegg kan postkort også brukes som Flyers eller billetter. Og hvem hadde trodd det: Spesielt ettertraktet er postkort med morsomme ordtak eller et flott foto. Den som tenker seg nøye om angående designen av de individuelle postkortene og er kreativ, kan i lang tid sikre seg direkte tilgang til arbeidsplassen til kundene sine.