TRYKKE PLASTKORT: FRA LEGITIMASJONSKORT TIL VISITTKORT

Plastkort i kredittkortformat egner seg ideelt som kundekort, visittkort og lommekalendere. Velg etter behov mellom stadardplastkort, kort med underskriftsfelt, plastkort med magnetstriper til datalagring eller kombinerte versjoner. Med det vante førerkortformatet med hjørneavrunding passer våre plastkort inn i kundenes lommebok og portemoné. Materialet "760 µ hard-PVC" er spesielt robust og værbestandig.

STABILT MATERIALE OG VERDIFULLT TRYKK

Når du trykker plastkort, trykker vi ditt ønskemotiv på de utvalgte plastkortene og sørger for høyeste kvalitet under bearbeidingen. Vi trykker kortene av PVC tosidig i fire farger (4+4) i offsettrykk eller digitaltrykk, slik at du har store friheter med hensyn til designen. For å øke holdbarheten, foredles i tillegg kortenes overflate. En lys design laminerer vi med en blank folie og mørk design får en matt finish. Dette beskytter ikke bare mot slitasje og rifter, men ser også skikkelig stilig ut. Hvis du ønsker å trykke plastkort, må du passe på at trykkdataene må ha en høy kvalitet for å få et fremragende resultat. Husk også at vi som standard avrunder hjørnene, slik at plastkortenes format stemmer overens med identitetskort, førerkort osv.

TRYKTE PLASTKORT KAN BRUKES PÅ MANGE MÅTER

Etterlat et godt inntrykk hos dine kunder og partnere når du overrekker et stilig visittkort av plast. Vi trykker plastkortene gjerne med dine kontaktdata og din firmalogo, slik at du kan pleie viktige kontakter på en spesiell stilig måte. Plastkort med trykk er også valget for medlemskort, bank- eller adgangskort. Etter ønske lager vi dine medlems- eller identitetskort også som magnetkort, som kan identifiseres av magnetkortlesere. På denne måten er en entydig identifikasjon mulig.

Slik kan plastkortene med trykk for eksempel brukes som døråpner til dine lokaler. Andre bruksmuligheter er registrering av arbeidstider eller føring av en medarbeiderkonto (for eksempel for kantinen). Et populært middel for kundebinding er i tillegg såkalte bonuskort. Også for din bedrift kan du nå innføre et slikt plastkort. Belønn dine mest trofaste kunder med attraktive premier og forbedre merkebindingen ved at kundene dine alltid har er kort med din logo i lommeboken sin. Med plastkort med underskriftsfelt er det mulig å personalisere forretningskort.