TRYKKE PLAKATER SOM ER GODT SYNLIG OVERALT

Den store fordelen ved plakatreklame: Du når mange mennesker i løpet av kort tid. For at din utendørs reklame skal være godt synlig på alle bakgrunner og underlag, anbefaler vi allværsplakater laget av foliebelagt allværskartong eller plakater med blueback-papir. Det hvite pairet er trefritt, værbestandig og spesielt slitesterkt. Baksiden er farget blå som gir en høy opasitet (lysgjennomtrengelighet). Derfor kan plakaten ikke bare festes på kanalplater uten problemer men også på vanlige reklamestativer dekker plakater av blueback-papir gammel reklame på en utmerket måte og lar ingenting skinne gjennom. I vår nettbutikk kan du velge blueback-papir med en flatevekt på 115 g/m².

UTTRYKKSFULLE POSTERE FOR INNENDØRS BRUK

Ønsker du at vi skal trykke City-Light postere, City-Light søyler eller spesielle værbestandige reklameplakater, fremheves budskapet ditt med kunsttrykkpapir optimalt. Papiret, som vanligvis også kalles kunsttrykkpapir, betegner et materiale som tar opp vesentlig mindre farge enn andre papirtyper på grunn av at det er bestrøket og har en lukket overflate. På denne måten gjengis bilder enda mer nøyaktig.
For øvrig: Kunsttrykkpapir er vesentlig tyngre enn andre papirtyper på grunn av overflaten. Derfor kan du velge vårt kunsttrykkpapir først fra en papirvekt på 100 g/m² mens vi f.eks. tilbyr offsetpapir fra 80 g/m².

FOR MILJØET: PRODUSERE BÆREKRAFTIGE PLAKATER

Trykke uttrykkssterke plakater og samtidig ta vare på miljøet: Med vårt resirkulert papir er det mulig. I henhold til Umweltinstitut München spares opp til 60 prosent energi og nesten 70 prosent vann ved produksjon av resirkulert papir. I tillegg oppstår mindre utslipp og avfall, og det er ikke nødvendig å felle noen trær. På denne måten avlaster resirkulert papir miljøet i stor grad. Hvis du ønsker å benytte reklameplakater og samtidig vil vise ansvar, er det en fordel med vårt resirkulerte papir. Som ved alle papirtyper er også resultatet av å trykke på resirkulert papir kvalitativt høyverdig. I tillegg vises fargene meget godt på grunn av det naturlig blekede hvite papiret.