REKLAMEPOSER MED TRYKK SOM BRUKES SOM HANDLEPOSER

Poser er mobile reklameflater. Benytt denne kjensgjerningen til fordel for din bedrift, og bestill reklameposer med trykk. Takket være den vannavvisende utsiden er reklameposene med trykk av din firmalogo ideelle handleposer. Med den matte eller blanke cellofanfolien virker disse i tillegg spesielt høyverdige og edle. Takket være to snorer som hank garanteres en behagelig bærekomfort. Reklameposenes kant og bunn er forsterket med gråpapp, og er derfor ekstremt stabile. Reklameposene er dermed egnet på beste måte til transport av noe tyngre produkter som vinflasker og delikatesser. I papirbæreposene med trykk rundt hele kommer luksusvarer spesielt godt til sin rett. Hvis du bestiller reklameposer med trykk har du en allsidig emballasjemulighet i hånden, der det er mye plass til dagligdagse varer og høyverdige produkter.

REKLAMEPOSER MED TRYKK, STØRRELSE OG MOTIVVALG

Hvis du skal trykke reklameposer bør du først gjøre deg tanker om størrelsen. Det er viktig at produktene dine har nok plass i posene. Vi har reklameposer i forskjellige mål i sortimentet for eksempel reklameposer med en bredde på 10,2 cm og en høyde på 36 cm til vanlige flasker. Hvis du ønsker å få trykt reklameposer som rommer produkter i A4-format, tilbyr vi bæreposer i målene 23 x 34 cm. Ved større produkter anbefaler vi poser i størrelsen 35 x 42 cm og 40,8 x 35,5 cm. Til smykker, parfyme, brilleetuier og andre heller små produkter anbefaler vi 21 x 21 cm reklameposer med trykk.
Du kan få trykt reklameposer ved å presentere din logo på dem. Et tiltalende motiv kan hjelpe gi deg mer oppmerksomhet. Siden disse kan trykkes rundt hele, har du nok plass til ditt reklamebudskap, og du kan utvide din design på posens sider for eksempel ved å få trykt fargen til ditt firma på reklameposen.

TRYKKE REKLAMEPOSER FOR Å FYLLE DEM MED STRØARTIKLER

Når du vil trykke reklameposer, kan disse også brukes som Goodie-Bags. Det er mye fin plass til strøartikler som kulepenner, reklamemateriell eller informasjonsbrosyrer og mange andre produkter. Spesielt på eventer, konferanser og messer er reklameposer godt å ha. På denne måten er din reklame også synlig når reklameartikler og høyverdige reklamegaver allerede er lagt i reklameposene. Minsteantallet er kun 10 eksemplarer. Dermed kan du også forsyne små arrangementer med noen få deltagere, som for eksempel workshops, uten å måtte lagre reklameposer som blir til overs.