GJØR INNTRYKK ALLEREDE MED EMBALLASJEN

Når du gir bort reklameartikler som kulepenner eller blokker med din logo på en messe eller et arrangement, blir disse ofte borte i gjestenes vesker. Papirbæreposer med trykk for å pakke inn dine strøartikler kan derfor være et godt supplement for din marketingstategi. På denne måten minnes du og din bedrift ikke bare av personen som fikk en gave, men tiltrekker seg også oppmerksomhet fra de besøkende på eventet og utover det. Gjester og kunder går rundt med ditt budskap, og det ikke bare som beholder for give-aways, men også som elegant forpakning for innkjøp. Med papirbæreposene iscenesetter du dine høyverdige produkter som parfyme, smykker, kosmetikk og acessoirer på en helt korrekt måte.

PAPIRBÆREPOSER TRYKT I PASSENDE FORMAT AVSTEMT MED INNHOLDET

Før du setter i gang trykk på papirposene dine, bør du tenke over hvilke artikler og varer som skal havne i posen. Ønsker du å presentere gjenstander i A4-format som blokker, brosjyrer og mapper, anbefaler vi papirbæreposene med målene 23 x 34 cm. Ringpermer for A4-papirer passer imidlertid ikke inn, derfor bruker du heller de noe større variantene 35 x 42 cm eller 40,8 x 35,5 cm. Også til klær fra en boutique er disse eksemplarene et godt valg. Ønsker du bare å legge inn små gjenstander som kulepenner, A5-notisbøker eller smykkeskrin, flakonger og brilleetuier, er papirposene med målene 21 x 21 cm tilstrekkelige. For å pakke inn vanlige flasker er våre papirebæreposer med målene 10,2 x 36 cm ideelt for din drikkevarehandel eller gourmetbutikk.

PAPIRBÆREPOSER ER OGSÅ STABILE

Ved å bruke forsterket kartong på sterkt utsatte steder, som bunnen eller den øvre kanten, er de sammenleggbare papirbæreposene av 170 g/m² kraftpapir stabile og egner seg også til flasker og omfangsrike kataloger. Papirposene med trykk er ikke bare godt å ha innendørs, med sin matte eller blanke cellofanfolie på utsiden er de vannavvisende og blir ikke ødelagt når det er dårlig vær. Snorer sørger for bærekomfort også over et lengre tidsrom.