VÅRT STORE UTVALG AV OMSLAGSMAPPER: EN OVERSIKT

Fra tilbudsmapper til presentasjonsmapper hos oss finner du helt sikkert den riktige mappen for ditt behov. Vi tilbyr et stor antall designmuligheter, høyverdig papir og muligheten til å foredle din mappe med forskjellige farger og materialer.
Prinsipielt kan du bestille mapper i enhver kategori i A4 stående format, trykt på én eller to sider. Omslagsmapper med låseklaffer kan du i tillegg bestille i formatet A6 og DL, også i stående format, og alle trykt på én eller to sider. Du kan bestille premium omslagsmapper i A4 stående format, men har også muligheten til å velge A4-kvadrat og A5.

PAPIR OG FARGER FOR DINE MAPPER

Hos oss kan du alltid velge kunsttrykkpapir mellom 300 g/m² og 400 g/m². For omslagsmapper med låseklaff tilbyr vi i tillegg muligheten til chromokartong. Premium omslagsmapper trykker vi i tillegg på offsettpapir og resirkulert kartong.
Vi kan trykke alle omslagsmapper etter dine ønske med fire eller fem farger. I firefargertrykk har vi kun de fire grunnfargene i offsettrykk, CMYK tilgjengelige, mens vi for den femte kanalen kan bruke sølv, (metallic), gull (metallic) og farger fra HKS- og Pantonepaletten. Hvis du vil at vi skal trykke spesialfarger må du ganske enkelt opprette et nytt fargefelt med spesialfargen i designprogrammet.

TRYKKE INDIVIDUELLE RINGPERMER

Sørg for orden i arkivskapet og på skrivebordet. Legg alle slags dokumenter i ringpermer med individuelt trykk. Brevholdermekanismen med den klassiske doble bøylen holder papirene stabilt sammen til en tykkelse på opptil 55 mm. Innbindingen kan vi trykke på én eller to sider med fire farger.