ensidig trykk
tosidig trykk

KLASSIKEREN BLANT GLASSBRIKKENE: ROBUST OG SUGENDE

Ølbrikker, som også egner seg godt til egenreklame, må brukes i enhver gastronomibedrift. Når du skal trykke ølbrikker kan den ene siden benyttes til reklame for ditt eget merke, mens den andre siden f.eks. viser logoen til leverandøren av dine øl- eller drikkevarer. Materialet i våre ølbrikker består av høyhvit 1,4 mm tykk spesialkarton, som har en spesielt god sugeevne. Den klassiske brikken for ølkrus, den runde ølbrikken med en diameter på 10,3 cm, suger også opp det som renner over ved et helt fullt glass. Du kan ikke bare bestille runde ølbrikker, men også kvadratiske utførelser med hjørneavrundinger allerede fra et opplag på 100 stk.

DET SOM LIGGER PÅ BORDET FANGER OPPMERKSOMHET

Det finnes utallige muligheter hvis du ønsker å styre gjestenes oppmerksomhet med trykkprodukter direkte på bordet. Borddisplay i forskjellige utførelser tilbyr f.eks. muligheten til å fremheve spesielle tilbud, eller gir en oversikt over utvalget i menyen. Trykte spisebrikker skaper straks oppmerksomhet og tar i mot gjestene allerede før den første servicekontakten. Trykte ølbrikker i en passende design avrunder ditt vellykkede reklamekonsept.

EKTE MULTITALENTER: ØLBRIKKER SOM INNBYDELSER ELLER SAVE-THE-DATE-KORT

Som rustikal bursdagsinnbydelse eller som Save-the-date-kort med garantert blikkfang-effekt, ølbrikker kan brukes til mange formål. Med den faste kartongen og den typisk runde og noen ganger også kvadratiske formen, forbinder alle med én gang den klassiske glassbrikken. Derfor ser man helt sikkert to ganger på den når det er et annet trykk enn den forventede bryggeri-logoen. Den høyhvite, 1,4 mm tykke kartongen, gir dine innbydelser eller kort i det spesielle formatet i tillegg høy stabilitet. Men også for gastronomien finnes det kreative muligheter for å trykke en atypisk design på ølbrikkene: Med korte selskapsleker eller hittil ukjente funfacts om firmaet forkortes gjestenes ventetid, og på denne måten holder brikkene ikke bare bordene dine rene, men sørger i tillegg for god stemning.