TRYKK NOTISBØKER OG BRUK DEM SOM REKLAMEARTIKLER

Noe som står skrevet i en notisbok glemmes ikke så fort. Ti tross for digitale lagringsmedier og fargede huskelapper, er notisbøker ikke overflødige i det hele tatt. Batterier kan være tomme, ark som kan rives av notisblokken kan mistes, huskelapper forsvinner. Sidene i en bok og dermed dine notater er derimot faste og kan ikke mistes. En slik nyttig gjenstand egner seg fremragende som reklamemedium for din bedrift. Når du trykker notisbøker bør du velge et pregnant motiv til omslaget som er iøynefallende og ideelt sett passer til din bedrift. Som gjenkjennelseseffekt bør du helst bruke farger og elementer som er gitt av din firmadesign. Når du designer og trykker notisbøker bør du passe på at også logoen din kommer til sin rett.

NOTISBOK MED LOGO SOM PRAKTISK LEDSAGER I FORRETNINGSLIVET

Trykte notisbøker i hardcover er holdbare, nyttige produkter som kan brukes som høyverdige reklamegaver for viktige bedriftskunder. En notisbok med logo bør være praktisk og virke tiltalende slik at den brukes regelmessig. Det trykte motivet bidrar til dette akkurat som kvaliteten til papiret og trykket. Når du trykker notisbøker, har du også fordeler av å bruke dem i din bedrift: Også dine medarbeidere har nytte av å bruke en flott notisbok. Når du altså trykker notisbøker, så bestiller du ikke bare til dine kunder, men også nok eksemplarer til ditt team. Som ledsager i møter, workshops eller til rådgivninger samt hverdagen på kontoret. Med umiskjennelige notisbøker som reklamebudskap kan du etterlate et profesjonelt inntrykk. Den beste effekten oppnår dine notisbøker når omslaget med trykk er synlig. For på denne måten kan din design på innbindingen sørge for oppmerksomhet.

TRYKK PREMIUM NOTISBØKER OG SKAFF DEG OPPMERKSOMHET

I vårt sortiment kan du få trykk på forskjellige notisbøker. Du kan velge mellom formatene A4 og A5, som er tilgjengelige med 128 og 192 sider. Du kan bruke forhåndsinnstilte alternativer med rutete sider og få trykk etter dine ønsker. Hvis du vil ha det mer individuelt, kan du designe eksklusive notisbøker etter dine ønsker. Til den innvendige delen kan du velge mellom rutet, linjert og tom. Vennligst ta hensyn til at disse bøkene kun kan bestilles med 192 sider. Hvis du ønsker de eksklusive notisbøkene med trykk, kan du sette et ekstra preg på disse med den valgfrie penneholderen eller strikken for lukking. Du kan selvfølgelig også gi bort de høyverdige bøkene sammen med en stilig kulepenn med trykk med logoen din til kundene dine. Den perfekte duoen for en høyverdig reklamegave.