DEN MOBILE MESSEVEGGEN: BLIKKFANGET PÅ MESSESTANDEN

Med en messevegg kan du skape oppmerksomhet på en stor flate. Om det er firmalogo, egne bilder, produkter, tilbud eller andre kommunikasjonsbudskap på en flate større en fem kvadratmeter, kan du ganske enkelt tilkalle deg de besøkendes oppmerksomhet til din stand. For å gjøre dette må du passe på hvordan du designer og får trykt din messevegg. Her gjelder: Mindre er mer! Pass på at messeveggen ikke er overfull av designelementer. Konsentrer deg om få nøkkelelementer, sats på fyndige tekstbudskap og bruk farger samt skriftstørrelser som også ved ekstreme lysforhold er godt leselige fra lang avstand.

MESSEVEGGER FOR ENKEL OPP- OG NEDBYGGING

Våre mobile messevegger består av et sammenleggbart bæresystem av metall og en tekstilvegg av polyesterstoff med en flatevekt på 250 g/m², som på forsiden er trykt i fire farger. Den trykte delen av våre messevegger er laget av det samme materialet som for eksempel stoffene til våre messebord, Zipper-Walls og Rollup-displayer. De forskjellige produktene gir i kombinasjon et harmonisk totalbilde på messestanden, som støttes av en enhetlig design av de enkelte elementene. Du kan overta messeveggdesignen slik den er eller benytte farger, skrifter eller grafikkelementer som du ellers benytter for ditt messeutstyr.


Du mottar våre messevegger lagt sammen i en transportkoffert med hjul. På denne måten er den mobile messeveggen fleksibel og kan brukes på forskjellige arrangementer. Du kan ved bestilling i tillegg velge om du vil kjøpe to passende halogenlamper. Disse kan med få håndgrep festes på messeveggens øvre kant slik at tekstil-forsiden belyses ovenfra og ned.

RETTE OG BUEDE LØSNINGER FOR ENHVER ROMSITUASJON

Vi har både rette og buede messevegger i vårt sortiment. Messeveggen er en rett messevegg med et sammenleggbart messesystem og en tekstilvegg som festes med borrelåser. Zipper-Wall er tilgjengelig som en rett og buet messevegg, som består av sammensettbare aluminiumstenger som tekstilveggen spennes fast i. Denne kan lukkes og åpnes med glidelås på siden. Utvalget av egnede messeveggformer retter seg etter om du vil sette opp messestanden f.eks. i et hjørne eller langs en rett vegg, foran en vegg eller et vindu eller ganske enkelt etter hva som passer til ditt messekonsept.