MESSEBORDET: FOR Å PRESENTERE PRODUKTER OG FØRE SAMTALER

For små messer, firmaets utstillinger eller neste gang det er åpent hus: En messebardisk bidrar til at firmaet ditt presenterer seg profesjonelt på arrangementer. På messebardisken kan produkter, brosjyrer, flyers f. eks. presenteres for kundene i en Flyerholdere og reklamegaver som USB-Sticks eller Powerbanks. Bardisken kan benyttes på nøyaktig samme måte, som diskusjonsområde og salgsdisk. Samle data om dine kunder og potensielle kunder med blyant og papir eller digitalt med mobile apparater og apper. Bardisken gir god nok plass for dine markedsførings- og salgsaktiviteter - i trykt eller digital form.

PLANLAGT MESSEDESIGN FOR DINE MÅL

Spesielt ved små messestander er messevegg og bardisk en vesentlig del av firmapresentasjonen. Fordi begge elementene, messebardisk og messevegg, er optisk avstemt mot hverandre, gis et sammenhengende totalbilde. Planlegg derfor en messedesign der elementer finnes igjen på messeveggen og på messedisken. For å oppnå en enhetlig opptreden kan andre materialer som flyers eller reklameartikler trekkes inn i messedesignkonseptet. Du kan for eksempel ha samme design på hvert produkt eller du avstemmer designelementer som farger, skrifter eller grafikker mot hverandre. For en enhetlig opptreden på messer er våre messedisker og messestander ideelle også lang sikt: Du anskaffer stativet en gang og bestiller nytt trykk til bardiskforblendingen som passer til arrangementet og dine mål.

PRAKTISK HJELPER I HVERDAGEN: BARDISK MED TOPPLATE MED MER

Våre rette messebardisker består alle av et sammenleggbart metallgitter, en sølvfarget topplate, hyller i plast og en frontforblending av trykt polyesterstoff. Bordet kan bygges opp uten hjelpemidler, tilbyr lagerplass for å rydde bort underlag og materialer opptil 15 kg på en velordnet måte, og er en tiltalende presentasjons-, diskusjons- og salgsflate. Akkurat like lang tid bruker du uten anstrengelse for å sette opp og ta ned bardiskforblendingen. Materialet, som har lang levetid med antistatiske egenskaper, dekker bardiskens forside og sideflater og kan trykkes på hele flaten. Alle messebardiskens deler kan pakkes og transporteres beskyttet i en transportkoffert med hjul. Med en individuell designet messebardisken kan enhver messestand bli et midtpunkt og til og med en besøkermagnet.