valgfritt format
Magnetskilt

TRYKK INDIVIDUELLE MAGNETSKILT OG BRUK DEM SOM REKLAMEFLATE

Som automatmagnetskilt, magnettavle eller reklameflate, bruken av magnetiske skilt er mangfoldig. Hos oss kan du få trykk dine magnetskilt og samtidig velge mellom tallrike, vanlige formater og tilnærmet alle former. Lag ganske enkelt en individuell konturskjæring mellom en bredde på 20 til 150 cm og en høyde på 20 til 60 cm. Vi produsere magnetskilt til deg fra det minste antallet. Våre skilt trykkes ensidig og i fire farger. Foliens magnetiske bakside forblir uten trykk, men behandles med en matt UV-lakk. Dette skåner i tillegg underlaget. En ekstra fordel med magnetfolien: Materialet er fleksibelt, sitter perfekt på metalliske overflater og tilpasser seg også til mindre buer. Om nødvendig kan magnetskiltene raskt og enkelt skiftes ut eller fjernes og rengjøres. Vårt tips for at dine magnetskilt skal sitte og leve lenge: Bruk en myke klut med et mildt rengjøringsmiddel på skiltet samt underlaget, og la den rengjorte flaten tørke etterpå.

MAGNETSKILT: ET BLIKKFANG UTE OG INNE

Som standard foredles våre megnetskilt med et robust PVC-sjikt, som øker det optiske inntrykket til de fleksible reklameflatene. Foredlingen sørger samtidig for mer motstandsdyktighet og gjør det mulig å bruke skiltene utendørs som henvisningsskilt. Du kan ikke bare bestille dine magnetskilt i forskjellige størrelser, på forespørsel avrunder vi også hjørnene til de trykte skiltene litt. Til alle som vil ha det enda mer individuelt: Hos oss får du dine personlige magnetskilt også i din ønskede form. For å gjøre dette trenger vi kun dine trykkdata inkludert konturskjæring. Som tilvalg tilbyr vi også en datakontroll og kontrollerer ditt produkt for eksempel med hensyn til trykkvalitet. Når det haster en gang iblant, kan du også benytte deg av vårt tilvalg ekspresstrykk.

KAN BRUKES PÅ MANGE MÅTER: TRYKTE MAGNETSKILT

For kjøretøyteksting eller for andre metalloverflater på kort varsel - magnetskilt kan brukes på mange måter. Legg den ganske enkelt på bildøren eller skoletavlen, magnetfolien sitter av seg selv. Viktige henvisningsskilt kan ved behov stadig henges opp og fjernes igjen, for eksempel når det gjelder forskjellige åpningstider om sommeren og vinteren. Magnetskilt er derimot ikke bare egnet som reklametavler på kort varsel. Med et morsomt ordtak eller en tiltalende design trykt på, kan de også brukes som give-aways til kunder eller messebesøkende. Da kan det nok skje en gang at ditt reklamebudskap blir sittende fast som stilig magnet på kundens kjøleskap. Men magnetskiltenes bruksmuligheter er enda mer omfattende: Også ditt neste foredrag kan dermed fiffes litt opp. Visualiser sammenhenger på magnettavlen ved å plassere små magnetskilt der og forskyve dem. Slikt huskes, spesielt i tider der alle ellers bruker en Power-Point-presentasjon.