* pr. stk. inkl. mva. & forsendelse, ev. tillegg for foredlingskostnader

TRYKK PÅ KULEPENNER: LITEN PRESANG, STOR VIRKNING

Etter et suksessfullt første møte eller en rådgivningssamtale er det lurt å overrekke forretningspartneren en liten presang. Slike små oppmerksomheter har ofte stor effekt. Hver dag kunden eller forretningspartneren kommer i berøring med dine reklameartikler, minnes han bevisst eller ubevisst noe positivt om samtalen. Hvorfor ikke sette trykk på kulepenner? Veldig høyverdige og elegante er frem for alt våre kulepenner med glansforkrommede elementer på spissen.

ET MUST FOR DINE GOODIE-BAGS: FÅ TRYKK PÅ KULEPENNER

Sørg for at kunder og interessenter får meg seg noe etter møtet: Når du lager Goodie-Bags for besøkende på messer og eventer, er kulepenner med trykk i din design et must som ledsager. Uansett om det er snakk om vri-kulepenner eller trykk-kulepenner, kulepennene har blitt en uunnværlig presang, og styrker din merkekjennskap på en effektiv måte.

Vi trykker logoen din ikke bare på din kulepenn, men også på en rekke forskjellige trykkprodukter og reklameartikler, som passer for ditt firma. Påfyll våre høyverdige papirbæreposer som Goodie-Bag for eksempel med notisbøker, huskelapper eller blokker, der vedkommende, som har fått presangen, kan notere tankene sine med kulepennen han har fått.

EFFEKTIVT OG ENKELT: TRYKK PÅ KULEPENNER FOR Å BINDE KUNDER OG MEDARBEIDERE VARIG TIL DEG

Å trykke kulepenner med logo eller firmanavn er ikke noe nytt, men veldig effektivt for å binde kunden varig til ditt merke. Et enhetlig kontorutstyr, som er avstemt med ditt firma, etterlater et profesjonelt og dermed tillitsvekkende inntrykk, ikke bare hos kundene dine, men også hos medarbeiderne. I tillegg til skriveblokker, huskelapper eller skriveunderlag har medarbeiderne dine også glede av firma-kulepenner for å skrive protokoller eller ta notater. For den klassiske kommunikasjonen på kontoret er våre hvite kulepenner spesielt godt egnet. Du kan få trykk på klipsen i fire farger og supplerer dermed kontorutstyret på en vellykket måte.