Papirformater
kvadratisk
spesialformater
runde/ovale formater

BESTILL REKLAMEKLISTREMERKER TIL MANGFOLDIG BRUK

Om det er på vinduer, dører eller i hodet til de som ser, reklameklistremerker blir sittende. Bestill heftende folier med din logo og kontaktdata, disse kan du også bruke til å merke varer med. Dette fungerer også med emballasjer som blir sendt til kunder, butikker eller arrangementer. På denne måten kan du også merke produkter med din godt synlige logo for eksempel til en messe eller til en enhetlig presentasjon på kontoret. Hvis vi skal trykke reklameklistremerker for deg, kan du i tillegg til din logo også ta med et slagord eller et tiltalende motiv. Reklameklistremerker med kjekke ordtak og morsomme bilder egner seg spesielt som strøartikler på messer, eventer og for utdeling i butikker.

DET ER ENKELT Å BESTILLE REKLAMEKLISTREMERKER MED TRYKK TAKKET VÆRE STOR MANGFOLDIGHET

Når du vil bestille reklameklistremerker, må du først bestemme deg for formen. I vårt sortiment finner du ikke bare rektangulære og kvadratiske reklameklistremerker, men også runde, ovale og diverse formater i spesialmål. Du kan for eksempel bruke disse for merking av permryggen for å ha et enhetlig utseende på kontoret eller for å merke mapper for konferansedeltakere. Også angående størrelsen på reklameklistremerkene har du et mangfoldig utvalg: På de rektangulære klistremerkene varierer formatet for eksempel fra små A8, via 100 x 210 mm til det store A3-formatet. Hvis du ønsker en fri form på dine klistremerker, anbefaler vi følgende produkter: For gulvklistremerker trykt i digitaltrykk og klebefolier i storformat kan du legge inn et kontursnitt i trykkdataene og på denne måten fritt bestemme formen.

REKLAMEKLISTREMERKER FOR INNEN- OG UTENDØRS BRUK

Når du bestiller reklameklistremerker er det viktig å velge det riktige materialet for dine formål. Selvklebende papir er ideelt for klistremerker innendørs, mens klistremerker av PVC-folie kan brukes (i en begrenset tid) utendørs. Dette materialet trykkes med blank UV-tørkende maling og er vannfast. Vi kan forøvrig trykke reklameklistremerker allerede fra et antall på 100 stk. Hvis du ønsker et mindre antall, kan du for eksempel bestille selvklebende folie i storformat.

Henvisning: Ved design av ditt motiv og opprettingen av dine trykkdata for trykking av klistremerker må du ta hensyn til at fargen hvit ikke kan trykkes på transparent selvklebende papir og PVC-folie. Alt som er hvitt i dine trykkdata forblir transparent eller delvis transparent.