TRYKKE KLISTREMERKER: HVILKEN FOLIE ER DEN RIKTIGE FOR MEG?

La oss trykke klistremerker for å sprite opp vindusutstillinger, gjøre reklamegaver mer individuelle, organisere kontorkommunikasjon eller plassere reklame på de forskjelligste overflatene. Med våre forskjellige folier og formater er dette mulig på en enkel måte. Om der er PVC-folie for store klistremerker, strukturpapir for runde klistremerker på rull, selvklebende papir for adresseetiketter eller Stafix, den elektrisk oppladede og selvklebende folien for statiske klistremerker vi har det riktige materialet for enhver anledning.

KLISTREMERKER FOR INN- OG UTVENDIG BRUK: HVILKE MULIGHETER FINNES?

Klistremerker kan utmerket brukes til utendørsreklame, som for eksempel i trapper, på gulv eller blomsterpotter. For at dine klistremerker eller folier skal gi stor oppmerksomhet utendørs over et visst tidsrom, bruker vi materialer som er værbestandige. De er motstandsdyktige mot regn. vind, sterk sol, temperaturforskjeller og andre belastninger. Til våre gulvklistremerker bruker vi utelukkende et material som fester seg godt, nemlig PVC-folie, som er sklisikker og fester seg enkelt til grove underlag som betong, asfalt, stein o.l.

DESIGNE KLISTREMERKER SELV: SÅ ENKELT ER DET MED VÅRE MALER

Trykkdataene for klistremerker, etiketter eller klebefolier kan du enkelt forberede med våre gratis maler. Velg den ønskede artikkelen samt formatet på vår bestillingsside under Detaljer og last ned malen for Adobe InDesign. Malen inneholder målene som vi trenger for de endelige trykkdataene.