Runde formater
kantede formater

PRAKTISK OG SAMTIDIG PEN: BESTILL KJØLESKAPSMAGNETER NÅ

Hvem liker ikke en hyggelig beskjed på et notat på kjøleskapet når han eller hun går inn på kjøkkenet? Men hva, hvis meldingen ikke blir lest fordi notatet ikke lenger er festet til kjøleskapsdøren, men ligger på gulvet? Hvis notatet er festet med en kjøleskapsmagnet, kan dette ikke skje. Selvfølgelig kan de praktiske, små hjelperne ikke bare festes til kjøleskapet, men også på biler, varmeovner eller whiteboard-tavler. Den eneste forutsetningen for at de skal feste seg er at overflaten er metallisk og derfor magnetisk. Større magneter er ikke bare egnet for å feste merknader, meldinger eller dekorasjoner, men kan også ha et fint ordtak trykt på overflaten. Når du bestiller kjøleskapsmagneter med trykk, vil du motta reklamematerialer med en nyttig funksjon som samtidig er veldig dekorative hvis de er utformet riktig og trykt i god kvalitet. Derfor er de magnetiske reklameartiklene også svært populære i mange bedrifter. I vårt sortiment finner du runde og firkantede magneter, hver i tre forskjellige størrelser.

KJØLESKAPSMAGNETER: REKLAMEARTIKKEL MED TILTREKNINGSKRAFT

Med kjøleskapsmagneter med trykk, har du de ideelle strøartiklene for hånden. De egner seg godt til utdeling på messer eller rett ved kassen. Når du designer reklamemagneter, kan fantasien løpe fritt. Bestill små kjøleskapsmagneter med firmaets logo. Eller bestill større magneter. Disse gir ekstra plass til et fint slagord, et bilde eller et annet forretningsrelevant motiv. Fordi et godt bilde formidler følelser, er reklamemagneter spesielt overbevisende hvis de blir gitt bort i form av fotomagneter og bildet opptar hele magnetens overflate. Kunder og interesserte liker å bruke fotomagneter med pene motiver på kjøleskapet på kjøkkenet eller et annet sted for å feste notater, oppgaver eller favorittbilder. Og ser samtidig alltid ditt merke eller produktene dine. Gjør din gave til et blikkfang i husholdningen, og bestill flotte reklame- og fotomagneter som reklameartikler.

OPPRETT DIN INDIVIDUELLE DESIGN OG BESTILL KJØLESKAPSMAGNETER

Våre runde og firkantede kjøleskapsmagneter består av en button som du kan designe individuelt og bestille med trykk av ditt motiv, og en magnet som er festet på baksiden. I motsetning til våre magnetiske klistremerker eller en konvensjonell foliemagnet har kjøleskapsmagnetene et større volum. Dette sikrer at de ikke så lett kan bøyes eller ødelegges. Når du bestiller kjøleskapsmagneter foredles forsiden med foliekasjering. Dette beskytter det trykte reklamebudskapet mot skade, slitasje og smuss. I bestillingsprosessen har du også muligheten til å velge om magnetens overflate skal ha et matt eller blankt utseende.

Når du lager designen som vi skal trykke på kjøleskapsmagnetene, har vi noen tips til deg. Når du oppretter trykkdataene for kjøleskapsmagnetene må du føye til en ekstra kant rundt hele på 5,0 mm som må legges til det endelige formatet. Denne kanten brettes rundt magneten under produksjonen av reklameartiklene og festes på magnetens bakside. Den ekstra kanten er dermed delvis synlig og bør ha samme farge som resten av bakgrunnen på reklamemagneten. Alle viktige designelementer som firmalogo, et bilde av produktet eller et morsomt ordtak må plasseres i det synlige trykkområdet. Vårt designtips: Hvis du ønsker runde magneter med et rundt motiv anbefaler vi buttons i en størrelse fra 3,7 cm Ellers kan det gå ut over kvaliteten når vi trykker på kjøleskapsmagnetene. Fordi motivet virker desentralisert på små magneter.