PRESENTERE TILBUD PÅ EN HØYVERDIG MÅTE I KATALOGER

Du kan presentere ditt eget tilbud på en fantastisk måte i en høyverdig katalog. På vårt fargeintensive kunsttrykkpapir kommer bilder veldig godt frem på en profesjonell måte, valgfritt med blank eller matt foredling. Vi kan trykke kataloger for deg fra 64 til maksimalt 356 sider pluss omslag. Du kan velge en papirtykkelse fra 170 g/m² til 300 g/m² og vi kan trykke ensfarget, firefarget eller femfarget. Alle kataloger blir limt eller bundet sammen med tråd. Katalogtrykk er tilgjengelig i et opplag fra én stk.

TRYKKE KATALOGER MED HOTMELT- ELLER PUR-LIMBINDING

For å lage en katalog fra enkelte sider tilbyr vi tre forskjellige bindingstyper. To av disse er limbinding: smelte- hhv. varmlim HotMelt og PUR. HotMelt er et termoplastisk stoff som påføres i varm og flytende form på arkene og som forbinder seg med materialet under avkjølingen. Fordelen med denne limmetoden er at hefter og magasiner fort får en fast form, det er ikke nødvendig med tørke- eller herdetid. På denne måten kan vi trykke katalogen din, lime og levere den raskt til forsendelse. PUR er imidlertid et reaktivt lim som først blir fast når limet reagerer med luftfuktighet. Limet påføres i varm tilstand som ved HotMelt limbinding, men ved en lavere temperatur. Derfor er PUR en mer skånsom metode enn HotMelt fordi papir og farge blir beskyttet. En annen fordel med PUR-limbinding er hefteevnen. Derfor anbefaler vi PUR-limbinding fremfor alt når vi skal trykke kataloger med høy papirflatevekt.

SPESIELT HØYVERDIG: KATALOGER MED TRÅDINNBINDING

Trådinnbinding gjelder som den mest holdbare bindingstypen. Med HotMelt og PUR limer vi de enkelte sidene til hverandre mens vi med trådinnbinding syr sammen papirarkene med en maskin før de er tilskjært. Levetiden for en katalog med trådinnbinding er ved intensiv bruk som regel lenger enn ved kataloger med limbinding. En annen ting som utmerker kataloger med trådinnbinding er muligheten til å åpne dem helt. La oss trykke katalogen din og binde den med tråd. Dette gir et høyverdig utseende.
Vårt tips: Du skal ha en spesiell aksjon og vil informere om kontaktmuligheter eller du har en verdikupong til leserne dine? Da kan vi samtidig trykke et innstikk i katalogen.