Utstyrt for alle typer vær med jakker med trykk

Bli overbevist av vårt eksklusive utvalg av attraktive jakker, og få trykt ditt ønskemotiv på jakkene. Vi tilbyr deg et bredt sortiment av høyverdige jakker, som du fremhever deg med på en moteriktig måte. Utstyr deg for alle årstider og beskytt deg mot vind og vær. Skill deg ut blant dine konkurrenter med moteriktige statements, og dra nytte av en diskré reklamepåføring. Trykk på jakker, som vinterjakker og vindjakker, kan være et ekte alternativ til de vanlige trykte reklameartiklene og øke din reklamevirkning enormt.

Jakker med trykk for kunder, medarbeidere og forretningspartnere

Reklamejakker brukes frem for alt av medarbeidere og kunder. Sett fra en bedrifts synspunkt er jakker med reklametrykk veldig meningsfulle, spesielt med mange servicemedarbeidere eller når bedriften deltar på mange messer. Uten store anstrengelser gjenkjenner kundene dine medarbeidere på de trykte jakkene med din bedrifts firmadesign. Benytt deg av disse fordele og bestill jakker med trykk i vår nettbutikk.

Vårt tips: Du nyter stor anseelse hos dine kunder med høyverdige reklamegaver, for eksempel i form av en moderne jakke. Hvis du planlegger spesielle kundeeventer, kan jakker med trykk være et attraktivt og praktisk reklamemedium. Kort og godt kan du befeste dine forretningsrelasjoner ved å bestille jakker med trykk til dine kunder.

Fremhev deg med alternative reklamemedier og bestill jakker med trykk

Jakker med trykk kan være et ekte alternativ til de vanlige reklameartiklene med trykk. Med silketrykkprosessen kan vi trykke både på for- og baksiden av våre jakker.

Mulige overflater: På forsiden kan du plassere din firmalogo ovenfor det venstre brystet. På baksiden av jakkene er den andre flaten som vi kan trykke på, der kan du enda en gang få på plass logoen din og/eller motiver, kjekke ordtak og mye mer. Det finnes ingen grenser for din fantasi. Prøv deg på den perfekte utformingen av dine nye reklamejakker og velg en egnet farge.

Henvisning: Du kan kombinere din ideelle blanding av størrelser fra et stort utvalg av plaggstørrelser.