HUSKELAPPER: EN SUKSESSHISTORIE

Det er gjort utallige forsøk på å erstatte klassiske trykte huskelapper med digitale varianter, alle mislyktes: Om det er Microsoft Office eller en et annet verktøy fra et Startup-fimra, ingen software har virkelig klart å erstatte den lille huskelappen. Grunnen? Huskelapper er portable, prisgunstige, kan plasseres nær sagt over alt og oppfyller dermed alltid sitt formål, nemlig å minne om terminer eller to-do-oppgaver på en iøynefallende måte.

I sin enkleste form er huskelapper uten trykk, men med ditt eget påtrykk på huskelappen åpnes nye muligheter for deg. På denne måten kan du bestille prisgunstige messe- og kundegaver som hele tiden, og igjen og igjen minner om din bedrift og/eller dine produkter. I egen bedrift kan disse forsynes med ekstra informasjon, for eksempel navnet til den ansatte, slik at en huskelapp raskt kan tilordnes.

HVORDAN DU BESTILLER HUSKELAPPER MED TRYKK SOM ER PERSONLIGE

I det enkleste tilfelle kan du forsyne huskelappene med din bedriftslogo, telefonnummer eller e-postadresse slik at kunden raskt kan komme i kontakt med deg. Avhengig av bransjen kan eventuelt andre motiver benyttes, også fotografier eller illustrasjoner er prinsipielt mulig. Pass imidlertid på å designe huskelappen på en slik måte at det ikke går ut over den praktiske måten å bruke huskelappen på. Det bør derfor være nok plass til å skrive på. Hvis det på den ferdige blokken ikke er noe særlig plass til å skrive på, blir den sannsynligvis heller ikke benyttet. Hvis det er nødvendig med mer plass er muligens små blokker et bedre valg.

Pass også på huskelappenes limside, slik at ditt trykk plasseres på den riktige siden. I malen, som du finner under Detaljer på hver produktside, er denne siden vist med en skisse.

FORMER OG VARIANTER

Ikke bare huskelappenes overflate (forsiden) tilbyr rom for individuell design. Også formen kan velges. Dra nytte av de uvanlige utstansingene som hjerte eller tommel opp, for å gjøre dine huskelapper mer individuelle og originale.

Huskelapp-blokker i standardformater kan også forsynes med et soft cover. På denne måten får dine blokker en ekstra reklameflate til et pent motiv eller mer informasjon.