Bestill morsomme Hoodies med trykk og bruk dem som reklamemedium

Du ønsker å kle ditt team enhetlig under det neste forenings- eller firmaarrangementet? Ikke noe problem! Design ditt eget motiv og få trykt en morsom Hoodie for hvert medlem eller hver medarbeider. Tekst, logo, et ordtak som passer til merket eller en annen design, vi trykker din design på kvalitetsmessig høyverdige Hoodies.

En Hoodie, dvs. en sweatshirt med hette, er stilig og praktisk samtidig. Hetten beskytter mot vind og vær, og Hoodiens behagelige sweaterstoff varmer kroppen og hodet deilig varmt i den kalde årstiden. Både kvinner og menn koser seg i den individuelt designede hettegenseren med trykk, fordi Hoodien har et behagelig ledig snitt. Hoodies formidler en avslappet og kul stil, og er dermed det ideelle reklamemediet i mindre formelle og heller avslappede anledninger. Bestill trykk på Hoodies, og gå med hettegenserne for eksempel sammen med dine medarbeidere under neste høstfest eller når det er åpen dør i bedriften.

Individuelle farger og størrelser for genseren din

Ønsker du å bestille trykk på en Hoodie, kan du velge blant mange forskjellige farger hos oss. Svart, rød eller grønn du finner sikkert en basisfarge som passer ideelt til motivet som skal trykkes, og som fremhever dette på beste måte. Vi trykker din personlige design i beste kvalitet på forsiden og/eller baksiden av hettegenseren på dame- eller herre-modellen.

Ønsker du å få trykt en individuell Hoodie, må denne selvfølgelig også sitte perfekt. Derfor tilbyr vi de uformelle hettegenserne i forskjellige størrelser fra S til XXL. Alle Hoodies kan problemfritt vaskes på 40 °C , uten at det går ut over det trykte motivet.

Bestill trykk på Hoodies: Vår innsats for et optimalt trykkresultat

Når vi trykker en Hoodie, vet vi selvfølgelig at et perfekt trykkresultat er spesielt viktig. Derfor trykker vi alle hettegensere med den høyverdige silketrykkprosessen. Tekstiltrykk-teknikken garanterer en konstant fargekvalitet og et optimalt trykkresultat. Silketrykkprosessen gjør det mulig for oss å trykke Hoodies som er fullt og helt i henhold til dine forestillinger og slik at de blir til ekte unikater. Et personlig motiv, en fantasifull tekst eller bare din logo utform trykdesignen passende til anledningen eller ditt merke, og vi overfører motivet for deg til Hoodien. Når du designer motivet, kan du bruke én eller to farger. Alle Pantone-spesialfarger uten metallic- og neonfarger er mulige. På denne måten kan du designe Hoodies-trykkbildet i eksakt den eller de fargene som passer til fargene i bedriften.

Ikke bare egendesignede Hoodies med trykk er uformelle og populære. Ytterligere individuelle klesplagg, som broderte baseballcapser, kompletterer looken og uttrykker like mye coolness som hette-sweatskjortene. Hva da med å få trykt eller brodert en baseballcaps i tillegg til din Hoodie?