TRYKKE KLASSISKE HEFTER OG MAGASINER FOR DIN RELAME

Hefter og magasiner er et populært instrument i marketing-miksen og bidrar til å virkeliggjøre de forskjelligste målsetningene fra presentasjon av firmaet til produktmarkedsføring. Om det er verdensomspennende konsern, små eller middels store nasjonale firmaer eller lokale foreninger: Hefter og magasiner kan brukes til mye. Klassikeren, som favoriseres av våre kunder, er hefter og magasiner i A4-format. Alle hefter og magasiner trykker vi på høyverdig kunsttrykkpapir med hefting, binding eller liming. I tillegg kan du få trykt hefter og magasiner i små opplag allerede fra ett eksemplar.

HEFTER OG MAGASINER KONTRA KATALOGER: HEFTING, BINDING OG LIMING

I vår nettbutikk skiller vi på hefter og magasiner, og kataloger på hvordan de blir holdt sammen. Mens hefter og magasiner holdes sammen med stifter, maljer, spiralinnbinding eller limfals, holdes kataloger alltid sammen med lim eller med en tråd. Om det er stifter, innbinding eller lim: Hver type etterbehandling er stabil og tilbyr bestemte fordeler.
Våre kunder bestiller oftest brosjyrer som er stiftet, som holdes stabilt sammen med opptil
80 sider og omslag. Stifter har den fordelen at sidene kan slås opp tilnærmet helt flatt, og dermed kommer bilder og andre motiver kommer veldig godt til sin rett. I tillegg er stifter ikke så iøynefallende.
Men også andre former for innbinding har sine fordeler: Maljer egner seg fremragende til å feste hefter og magasiner i mapper eller spilemekanismer; spiralinnbindingen, også kjent som Wire-O binding, er imidlertid veldig godt egnet til å bla i og slå opp påbestemte sider. Noen få sider kan i tillegg limes sammen i kanten. Fordel: Det ser ut som om sidene holdes sammen av seg selv. Har du spesielt mye innhold anbefaler vi forøvrig kataloger med limbinding.

BESTILLE FORTRYKK FOR HEFTER OG MAGASINER

Du ønsker å få trykt et stort opplag, men vil først få et inntrykk av trykkresultatet? Ved hver bestilling kan du bestille et prøvetrykk layout (standplot), dvs. et trykk på kunsttrykkpapir, for å kontrollere rekkefølgen av sidene, plasseringen, utseendet og andre karakteristikker. I tillegg kan du bestille et fargeprøvetrykk (Titel-proof), et fargeforbindtlig trykk av tittelsiden på spesielt testpapir.