BESTILL SELVKOPIERENDE SETT FOR RASK ARKIVERING

Også i disse digitale tider er det ofte raskere med blokk og blyant. Kunder innen gastronomi, byggebransje, detaljhandel og tilsvarende bransjer bestiller fortsatt selvkopierende sett, som brukes som kvittering eller ordrebekreftelse for arkivering. Hvis for eksempel din leverandør til et hotell venter på gårdsplassen på kvittering på leverte varer, så kvitterer han ikke på en iPad, men kvitterer med en penn på det øverste arket i et sett med gjennomslagspapir. På denne måten kan du raskt få en underskrift på stedet og gi oppdragsgiveren en kopi. Store og små butikker bestiller selvkopierende sett, også kalt idem-sett, og bruker disse som fakturaer. Takket være det selvkopierende papiret kan kunden motta kvitteringen med en gang, til tross for gammeldags fakturering. Gastronomibedrifter er fortsatt en bransje som ofte bruker selvkopierende sett. Alle underlag kan senere ved behov digitaliseres for å ta vare på disse i lang tid.

GJENNOMSLAGSBLOKKER MED ARKIVERINGSHULL OG NUMMERERING

Du kan bestille selvkopierende sett med ett eller to ark. Avhengig av bruken kan settene limes til blokker i forskjellig tykkelse, fra 15 til 50 sett per blokk. Det øverste arket er alltid hvitt og kan trykkes med fire farger. De etterfølgende arkene trykkes i én farge og kan fås i fargene gul og rosa. For å gjøre de selvkopierende settene godt egnet for arkivering lager vi på forespørsel hull for arkivering og legge til nummerering. Når du bestiller selvkopierende sett kan du få blokker i et antall fra 50 stk., og arkene i en gramvekt fra 60 g/m² til 90 g/m².

FORMATET BESTEMMER FORMÅLET

Vi har tallrike formater av selvkopierende sett som vi kan trykke for deg. I tillegg til de vanlige formatene A6, A5, A4 og A3 tilbyr vi spesialformater som lang (21 x 10,5 cm) eller 1/6 A (21 x 20 cm). For gastronomibedrifter anbefaler vi blokker med målene 6,5 x 14,8 cm. Disse er like store som gastroblokker, kan raskt puttes i kelnerens lommer, og brukes som kvittering og ordrebekreftelse for service og kjøkken. A4-formatet brukes ofte til formularer. På denne måten lages kopier raskt og uten ekstra kostnad mens originalen fylles ut.