Gatebukker inklusive trykk
Gatebukker, kun trykk

FÅ FORBIPASSERENDE INN I BUTIKKEN MED KUNDESTOPPERE MED TRYKK

Påkall de forbipasserendes oppmerksomhet allerede på gaten med gatebukker med tosidig trykk. A1-reklameflaten egner seg ideelt for spesielle tilbud og henvisninger til sortimentet, arrangementer eller kampanjene. Den vekker potensielle kunders nysgjerrighet allerede når de passerer forbi og lokker dem inn i butikken. Hvis butikken din ligger på en gård, fungerer reklamestativet som en nyttig veiviser. Men også innendørs kan veier til bestemt steder godt skiltes med kundestopperne.

REKLAME I ENHVER ÅRSTID

Takket være den antreflekterende anti-refleks-beskyttelsesfolien uten gjenskinn er kundestoppernes trykte motiver beskyttet mot falming på grunn av sterkt sollys. Fordi trykkene på PVC-reklamebanneret i rammen til det sammenleggbare aluminiumstativet også er beskyttet mot nedbør, kan kundestopperne brukes ideelt hele året som varierende utendørsreklame.

ENKEL BYTTE AV MOTIVER I GATEBUKKENE

Til for- og baksiden av reklamestativet leveres alltid to trykk i dobbelpakke som kan skiftes ut ukomplisert. Etterbestill PVC-reklamebannere med nye motiver til ditt system på en enkel måte og iscenesett målrettet sesongtilbud og kampanjer. På grunn av den transparente beskyttelsesfolien kan du i kundestoppernes ramme selvfølgelig også sette inn A1-plakater, som er tilgjengelige hos oss fra et opplag på én plakat. Disse egner seg perfekt til innendørspresentasjonen, mens du drar nytte av PVC-reklamebannerets lange levetid utendørs.