valgfritt format
romhøyde 270 cm
romhøyde 380 cm

FOTOTAPET MED TRYKK FOR ROM MED INDIVIDUALITET

Vegger må ikke alltid være hvite, langt mindre være malt ensfarget. Tapeter er på mote igjen og inspirerer til kreativ design. Benytt deg av enkelte tapetlengder for å sette highlights på rommet. Den som synes at dette ikke er individuelt nok, kan designe egne motiver og fotoer som tapettrykk. Bestill ganske enkelt ditt individuelle fototapet. For et fototapet med egne bilder kan gi rommene en helt spesiell atmosfære. Gi for eksempel resepsjonsområdet i din bedrift eller forretning en ny design, og trykk et fototapet i din firmadesign eller med et passende bilde. I utgangspunktet kan du bruke fototapetet i alle innenvendige rom, på kontoret, på messen eller hjemme, og bidra på denne måten til generell trivsel. Også innen gastronomi, på hotellet eller i butikken kan du med fototapeter fremheve interiøret på en spesiell måte.

FOTOTAPET MED TRYKK: FORMAT OG MONTERING

Å trykke fototapeter er veldig enkelt i vårt trykkeri. Når du har bestemt deg for et motiv, velger du ønskeformatet til ditt fototapet, laster opp trykkdataene og bestiller det ønskede antallet tapetlengder i vår nettbutikk. Vi trykker fototapeter utelukkende med Erfurt Vliestapeter. Disse er lysekte, formstabile og dekker over sprekker. I digitaltrykket får de den individuelle looken. Vi tilbyr forskjellige fototapeter for romhøyder på 270 og 380 cm. Med tilvalget valgfritt format har du muligheten til å trykke overdimensjonale fototapeter: Også spesielt høye og brede rom med inntil 4 x 6 m kan du på denne måten dekorere uten problemer med ditt motiv. Sammenlignet med et fotolerret går fototapeter i ett med hele veggen. For å få et optimalt resultat, må veggen være glatt, ren og støvfri. Med våre standardformater kan du velge mellom selvklebende og våtlimende montering.
Det selvklebende fototapetet har en glatt overflate og til monteringen anbefaler vi en ekstra grunning på veggen. Materialet av det våtlimende tapetet viser derimot en diskré struktur, og kan monteres uten ekstra grunning.

TRYKKE INDIVIDUELLE FOTOTAPETER OG ISCENESETTE MOTIVER

Vær kreativ og trykk ditt personlige fototapet. Med de rette motivene klarer du å utvide eller forminske rom optisk. Du kan bruke fotoer av dine produkter til ditt fototapet. Men du vil nok sannsynligvis få mer oppmerksomhet med produktuavhengige fotoer. Hvis du vil at betrakteren skal bli en stund foran fototapetet, så er det best å bruke motiver som inspirerer til å drømme og dvele. Ettertraktede motiver til fototapeter er som oftest ensomme strender, stemningsfulle skoger eller enkel arkitektur. Å trykke et fototapet gir også mening hvis du vil fremstille små objekter eller detaljer som forstørrelse. Avhengig av hvilken virkning du ønsker å oppnå med ditt fototapet, bør du bruke lyse, vennlige fotoer for å sette betrakteren i en positiv stemning. Du kan også få trykt grafikker eller mønster i forskjellige farger på dine personlige fototapeter, og dermed få produsert unikater. Uansett hvilket motiv du bestemmer deg for, så er du garantert oppmerksomheten fra besøkerne, kunder og medarbeidere med dine fototapeter med trykk.
Designtips til bedriftsjubileet: Iscenesett din bedriftshistorie for medarbeidere og kunder synlig i resepsjonen eller i gangene på et fototapet.