stående format
liggende format
kvadratiske formater

TRYKK AV FOLDEKORT FOR MANGE NYTTIGE FORMÅL

Foldekort egner seg ikke bare for innbydelser til arrangementer og festligheter, men også mye mer. Du kan for eksempel hilse nye medarbeidere velkommen med et velkomstkort, fortelle om dine juleønsker, sende en lojalitets-verdikupong i form av et foldekort til dine stamkunder eller dele ut brettede visittkort til dine forretningspartnere. I postkassen, som vedlegg i pakker eller også til utdeling i butikken, er de høyverdige foldekortene spesielt synlige.

PLASS TIL KORTE OG LANGE BUDSKAP

Det finnes neppe grenser for utformingen, i tillegg til forskjellige størrelser på foldekortene i stående eller liggende format tilbyr vi også kvadratiske varianter. Avhengig av formatvalget tilbyr vi foldekortet som gaveetiketter i et lite A7-format eller en A4-variant med plass til mye informasjon. I tillegg til noen papirvarianter har du også muligheten til å bestille foldekort ikke bare med fire sider, men også seks sider, for korte tekster finnes også postkort. En helt spesiell etterbehandlingsmetode for ditt budskap: Med perforering på foldekortet har du mulighet til å gi mottakeren informasjon som kan rives av, som f.eks. veiviser med kjøreanvisning til eventet eller en rabattkupong.

BESTILL FOLDEKORT MED EN FOREDLET NOTE

Du kan bestille foldekort med et spesielt elegant utseende, for eksempel matt eller blank foredling med cellofan. Hvis én side av trykkproduktet skal brukes til å skrive på, må du passe på å velge foredlingen på kun én side. Du kan imidlertid også velge et papir som allerede har en glansfaktor. Den blanke Chromokartongen, den metallglinsende Magic Chrome, CHROMOLUX® pearl med perlemor-hvit optikk eller den ekstremt blanke Splendorlux har kun på forsiden en optisk effekt, baksiden kan skrives på. På denne måten kan du legge til en håndskrevet personlig hilsen eller underskrift på det trykte foldekortet.

For øvrig: For våre foldekort i små opplag tilbyr vi også uvanlige papirtyper, som for eksempel finkartong, Vergé beige fra Gmund med edel overflate og fin haptikk.