TRYKKE FOLDEESKER FOR UMISKJENNELIG EMBALLASJE

Slutt med emballasjer i gjennomsnittsdesign. Fra nå av kan du emballere give-aways, presanger og salgsartikler i umiskjennelige foldeesker. På grunnlag av dine trykkdata lager vi av enkle kartonger individuelle esker. Med en god emballasje virker presanger og produkter enda mer høyverdige når de skal selges. Ofte er det emballasjen som gjør forskjellen om en interessent blir oppmerksom eller går forbi uten å bry seg. Derfor anbefales foldeeskene som skiller seg ut fra massen, og samtidig passer til produktet eller bedriften. Individuelt trykte foldeesker som gaveemballasje kan oppfylle disse kravene, og har i tillegg en høy gjenkjennelsesverdi. Design dine egne foldeesker for eksempel med imagebilder, bedriftens farger, din logo og claim.

TRYKKE FOLDEESKER PÅ EN LETTVINN MÅTE

Når du ønsker å trykke foldeesker og bruke dem som individuelle gaveemballasjer, står våre klappesker i tjerningformat i forskjellige størrelser til disposisjon fra 4 x 4 cm til 10 x 10 cm. Du kan bare bestille de mengdene du trenger. Konseptet til vårt trykkeri tillater også relativt små antall, fra 100 foldeesker. Fordi moderne prosesser som digitaltrykk gjør også trykk av små serier økonomisk lønnsomt. Leveringen av dine trykte foldeesker skjer limt og plano liggende, altså ikke foldet. På denne måten er transporten ukomplisert, og du kan lagre foldeeskene plassbesparende inntil du bruker dem. Å folde en foldeeske er lett fordi falselinjene er allerede stanset inn. Med noen få håndgrep foldes kartonasjen i terningform. Innstikket i bunnen fikseres med den nedre insntikkslasken. Nå kan produktet legges i kartongen, deretter lukkes dekselet med den øvre innstikkslasken. Til våre esker bruker vi chromokarton et materiale som muliggjør fremragende trykkresultater.

FOLDEESKER I TERNINGFORM: PRAKTISKE OG RASKT TILGJENGELIGE

Med den praktiske terningformen kan klappeskene stables godt i skapet selv om de er foldet. Allerede påfylt har du rask en ferdig pakket presang for hånden. For eksempel ved en suksessfull kontraktsinngåelse eller som en liten oppmerksomhet etter en interessant kundesamtale. Individuelt trykte foldeesker er mer enn en beskyttende emballasje for produktene. Snarere blir emballasjen en del av hele reklamekampanjen. Frem for alt når trykkmotivet gjentas på forskjellige reklamematerialer, for eksempel på handleposer med hank eller på innholdet i dine foldeesker.

Tips: Hvis du ikke ønsker å trykke foldeesker, kan du også bestille andre typer esker: Vårt sortiment omfatter i tillegg pappesker med avtakbart lokk, pappesker med lokk og gaveemballasjer til flasker.