TRYKKE POSTKORT FOR DIN VIRALE MARKEDSFØRING

Viral markedsføring trenger ikke mye: En cool idé og et passende medium, f.eks. postkort. Disse er ikke lenger bare egnet for en feriehilsen til de der hjemme, men har etablert seg som et forholdsmessig gunstig markedsføringsinstrument med stor virkning. La oss trykke postkort med moderne ordtak, kunstneriske illustrasjoner eller andre motiver. Del deretter ut postkortene i tilknytning til steder der din målgruppe oppholder seg: på messer, innen gastronomi eller i kultur- og fritidsarrangementer. Du vil raskt merke hvordan dine postkort sprer seg viralt til kontorer, sosiale nettverk o.l. og ditt merke er tilstede på mange steder.

MATERIALER OG RUNDE FORMATER FOR POSTKORT

For at dine idéer skal fremheves kan vi trykke postkort for deg, og du har sju forskjellige papirtyper å velge mellom. Det mest etterspurte er kunsttrykkpapir med en papirvekt på 300 g/m². Fargene vises intensivt, og motiver trykkes på en realistisk måte. For en perfekt kommunikasjon kan vi i tillegg anbefale blankt cromolux-papir med perlemoreffekt eller Magic Chrome-papir med speileffekt. For den som ønsker å utmerke seg med et eksepsjonelt format kan våre runde eller ovale postkort være det riktige. Eller hvordan vil det være med postkort med avtagbare klistremerker som også kan brukes utendørs? For øvrig: Du vil trykke postkort med forskjellige motiver? Med vår flerpakning kan du bestille 20 forskjellige design på en gang.

FOLDEKORT FOR KUNDEKOMMUNIKASJON

Foldekort og postkort kan ikke bare brukes optimalt til reklame og branding, også angående kundebinding og kundeservice kan kortene benyttes på en fornuftig måte, i mange forskjellige formater. Du kan for eksempel samle individuelle tilbud i foldekort og skrive personlige notater på innsiden. Du kan trykke foldekort hos oss, som er egnet for daglig bruk eller til spesielle anledninger. Spesielt ettertraktet er foldekort på 300 g/m² kunsttrykkpapir. Vil du trykke premium foldekort er du på den sikre siden med vår bestseller 280 g/m² Chromokarton. Papiret i flere lag er meget stabilt og kan enkelt skrives på på baksiden.