TRYKKE SMÅ OG STORE FANER OG FLAGG

Fra små vindusflagg til mellomstore wing-, square- eller beachflagg drop og opptil store giantpoles og heiseflagg. I vårt utvalg finnes det faner og flagg for enhver anledning. Vi trykker faner og flagg med ditt motiv, og leverer etter ønske også det passende festesystemet.

TRYKKE BEACHFLAGG OG BLI ET BLIKKFANG

For butikker i gågaten, messestanden i hallen eller strandkafeen på promenaden: Individuelle beachflagg drop er det blikkfanget både innen- og utendørs. Du kan bestille beachflagg drop fra oss i fire størrelser: S, M, L og XL. Enten som komplett system med metallplate som fot, stang og trykt beachflagg drop, eller kun selve flagget. På denne måten er du fleksibel og kan tilpasse motivet med trykk av flere flagg til ditt aktuelle behov. Det fine med våre beachflagg drop: De er vaskbare og kan strykes.

HEISEFLAGG OG DIVERSE

For en ganske stor opptreden er et heiseflagg et må ha. Om det er med eller uten stang, du kan fremme ditt merke på bedriftsområdet eller vekke oppsikt på arrangementer. Våre heiseflagg får du med to maljer, med eller uten utligger, i fem størrelser eller i ditt ønsket format.