TRYKK ETIKETTER PÅ RULL OG BRUK DEM PÅ MANGE MÅTER

Mulighetene man har når man bruker selvklebende etiketter på rull, er mangfoldige. Du kan bruke klistremerkene som adresseetiketter, industrietiketter eller til å lime på leveringer til dine kunder. Klistremerker med iøynefallende design kan i tillegg inneholde viktige opplysninger (som for eksempel advarselhenvisninger eller apparatmerkeplater), som det er viktig å ta hensyn til. Til dette formålet er våre selvklebende etiketter Neon spesielt godt egnet. Etikettene på rull fester seg tilnærmet til alle typer underlag kan enkelt fjernes fra folien. Det er derfor ikke noe problem og fort gjort å feste klistremerkene på glass, flasker, emballasje eller bruke dem som adresse- eller forsendelsesetiketter.

ETIKETTER PÅ RULL SOM REKLAMEFLATE

Det er trykkmotivet ditt som definerer bruken av de selvklebende foliene. Vi kan trykke dine kontakdata på våre etiketter på rull og gjør klistremerkene om til adresseetiketter. De selvklebende etikettene kan også forsynes med produkthenvisninger, og på denne måten merker du dine varer raskt og ukomplisert. En annen ettertraktet mulighet er bruk som reklameflate. Du kan få trykk på dine etiketter på rull helt klassisk med din firmalogo. Det spiller ingen rolle om det er tekst eller et designet motiv, i prinsippet finnes det ingen grenser. Din logo, iøynefallende reklamebudskap, tiltalende bilder eller morsomme ordtak og fornøyelige slagord, med trykte etiketter på rull holder du et effektivt middel som din varemerkereklame i hånden.

MANGFOLDIGE DESIGNMULIGHETER FOR ETIKETTER PÅ RULL

Hos oss kan du velge mellom etiketter på rull og selvklebende etiketter Neon. Vi trykker gjerne ditt motiv i fire farger på etikettene på rull. Dermed har du stor designfrihet, og du kan i trykkdataene også tilpasse bakgrunnsfargen til din design tilsvarende. Våre selvklebende etiketter i signalfarger kan trykkes neon-gult og ensfarget. For iøynefallende reklamekampanjer eller som alarmerende faregodsetiketter, neonetikettene er spesielt påfallende. Vi tilbyr etiketter på rull i de mest forskjellige former og størrelser. Avhengig av bruksformålet kan du for dine etiketter velge de vanlige papirformatene, og i tillegg runde, ovale, kvadratiske eller rektangulære spesialformater. Hvis du ønsker å trykke dine etiketter på rull i fire farger, kan du i tillegg velge forskjellige papirtyper: Hvitt strukturpapir og varianten Classic bestrøket, egner seg godt til buede flater, og er ideelle som flaske- og vinetiketter, men kan også brukes som vare- og emballasjeetiketter. Vannresistent transparentpapir er veldig tynt og veldig transparent, mens ditt valg bør være offsetpapir hvis du ønsker selv å stemple, trykke eller sette tekst på de selvklebende etikettene i ettertid.