kvadratisk
rektangulær

VERDIFULLE ESKER MED LOKK TRYKT FOR DINE REKLAMEGAVER

Emballasjen utgjør forskjellen! Hvis du ønsker å gi dine kunder eller mangeårige forretningspartnere en gave, enten til jul, til den suksessfulle årsavslutningen eller bursdagen, så kan du få trykt en tiltalende pappeske med lokk til denne reklamegaven. For uansett hvor verdifull eller kreativ den egentlige presangen din er: Det er førsteinntrykket som teller. Derfor er individuelle gaveemballasjer så ettertraktet og virker spesielt profesjonelle i fargene til din firmadesign. Som innhold i pappeskene med lokk egner seg for eksempel hendige notisbøker, høyverdige metallkulepenner, skrivesett eller også tiltalende designede bordkalendere med din logo. Som gaveemballasje tilbys i tillegg til en pappeske med lokk i din firmadesign også trykt gavepapir eller en høyverdig papirbærepose.

PAPPESKER MED LOKK SOM PRODUKTEMBALLASJE

Hvis esken ikke skal brukes til en presang, så kan du bruke pappeskene med lokk får å pakke inn dine produkter. I motsetning til foldeesker består disse eskene av et foldet deksel som settes over den noe mindre bunnen. På grunn av denne egenskapen heter emballasjen også pappeske med lokk. Fordi deksel og bunn ikke limes sammen, men holder sammen kun på grunn av foldeteknikken og eksakt passende størrelse, kan emballasjene åpnes uten saks eller kniv. Hvis du ønsker å trykke pappeskene med lokk som produktemballasjer, så er det i eskene i størrelse L plass til for eksempel produkter med målene mindre enn 18 x 18 cm. Eskenes høyde er 3,5 cm. Våre pappesker med lokk i størrelse S har derimot målene 11 x 11 x 2,5 cm. I tillegg til disse kvadratiske formatene tilbyr vi også rektangulære. Avhengig av produkter vil du kanskje heller ha puteesker, emballasje til flasker eller de allerede nevnte foldeeskene. Hvis du trykker pappesker med lokk, kan du bestille disse fra et antall på 100 stk. Som rene forsendelsesemballasjer kan vi derimot ikke anbefale deg pappeskene med lokk, fordi de ikke har en kammerstruktur som en forsendelseskarton.

MATERIAL OG TRYKK FOR PAPPESKER MED LOKK

Vi trykker dine pappesker med lokk i fire farger. Eskene består av chromokartong som blir foredlet med en matt dispersjonslakk. Dermed føles dekselet og bunnen til pappeskene med lokk matt og glatt. Chromokartong er et fast papir i flere lag med en flatevekt på 300 g/m2 som brukes til gaveeskene. Pappesker med lokk kan, etter ønske, trykkes på dekselet og de tilhørende sidene og på bunnen. Emballasjene leverer vi allerede foldet og limt til deg. Siden bunnen ikke forsvinner helt under dekselet når esken er lukket, og det fortsatt synes et lite stykke, har du en fin mulighet til i leke med farger og fremheve deg. Mens du kan trykke logoen på dekselet, har du på bunnen muligheten til å plassere ønsker eller produktinformasjon, avhengig av bruksformålet. Dermed utnytter du de trykte pappeskene med lokk optimalt som produkt- eller gaveemballasje.