TRYKK DØRANHENGERE: DET PERFEKTE REKLAMEBUDSKAPET

Sats på reklamemedier som setter seg fast hos kundene dine! Med vårt mangfoldige sortiment og din kreativitet kan våre døranhengere brukes på mange måter. I hoteller, restauranter eller under arrangementer, din reklame henger alltid helt riktig. Våre dørhengere kan du designe enten på en side eller på begge sider. Døranhengere med trykk på begge sider er spesielt godt egnet for hoteller. På denne måten kan gjesten si ifra uten store ord om rommet skal ordnes eller om han ikke vil bli forstyrret. Også ensidige døranhengere kan brukes på mange måter, for eksempel som Vennligst ikke forstyrr- eller Adgang forbudt-skilt. Selvfølgelig kan du også trykke ditt reklamebudskap på døranhengere.

Vårt tips: Bruk døranhengerne som dekorative flaskehengere, enten som små hilsningskort eller for å gi kundene dine en idé til en oppskrift som passer til en god flaske rødvin.

TRYKK INDIVIDUELLE DØRANHENGERE AVHENGIG AV PAPIRTYPE OG STANSEKONTUR

Ved å velge det riktige papiret for dine døranhengere kan du understreke din meddelelse eller ditt reklamebudskap på en profesjonell måte, og etterlate deg et godt inntrykk hos din målgruppe. Med ytterligere foredlinger kan du sette et spesielt preg på døranhengerne. Prinsipielt har du forskjellige muligheter med hensyn til papirets type og flatevekt samt motstandsdyktighet. Som material til døranhengere er fremfor alt kartong og chromokarton veldig ettertraktet. Disse finnes i matt og blank utførelse. I tillegg finnes det noen varianter som er foredlet med UV-lakk eller som har en skimrende frontside. På denne måten blir døranhengere for eksempel speilanhengere med spesielt blank effekt, nettopp ekte blikkfang! I tillegg til typen trykkmateriale kan du også bestemme stansekonturen: Her kan du velge mellom to varianter, med rett eller skrå splitt til dørhåndtaket. De tilbudte døranhengerne leveres alltid ferdig stanset, slik at de er direkte bruksklare. Ytterligere opplysninger om våre forskjellige papirtyper finner du forresten på produktsidene i vår materialrådgiver.

TIPS FOR Å DESIGNE DIN DØRANHENGER

I detaljoversikten over våre produkter finner du de nødvendige målene som designen til dine nye døranhengere bør ha. Her står også malene som PDF eller Adobe-illustrator-fil til disposisjon. Vi anbefaler deg i tillegg kontroll av dine trykkdata på det sterkeste. Denne servicen kan valgfritt legges til din bestilling, og dermed unngår du at det sniker seg inn feil. På denne måten er dine trykksaker, i dette tilfelle, dine personlige døranhengere og alltid høyverdige og pene.