Runde formater
kantede formater

BESTILL DINE INDIVIDUELLE BUTTONS MED TRYKK

Tiltrekkende reklame som fester seg hos kunden som aldri før. Magnetbuttons, buttons med nål, speilbuttons eller flaskeåpnerbuttons, de små reklameartiklene med trykk kan enkelt distribueres og presenterer din reklame direkte ved første øyekast. Utvid markedsmiksen din og distribuer på neste messe også påfallende andre gaver i flott design til de besøkende i tillegg til reklameklassikere som gummibjørner eller penner. For å gjøre dette anbefaler vi at du bestiller individuelt designede buttons. De små reklameartiklene i ypperlig kvalitet finner du i nettbutikken vår i ulike utførelser. De mest kjente er buttons med sikkerhetsnål. De kan enkelt festes til T-skjorter, jakker eller vesker, og kan like lett fjernes igjen. Fremfor alt på festivaler og konserter er runde buttons med nål (med en diameter på 2,5 cm) nesten uunnværlige. De trykte buttons er dekorert med forskjellige bandnavn, bandlogoer, korte ordtak eller andre morsomme motiver. Selvfølgelig kan du også bestille buttons med nål som et reklamemedium til andre formål, fordi buttons finnes ikke bare i den klassiske runde formen, men også en firkantet utførelse. I vår nettbutikk kan du velge mellom forskjellige buttonsstørrelser. Avhengig av idéen din eller det ferdige motivet finner du runde buttons i fire størrelser fra 2,5 til 7,5 cm. Du kan bestille to firkantede varianter (4,0 x 4,0 cm og 5,2 x 5,2 cm) samt en rektangulær variant (6,8 x 4,4 cm). Så hvorfor ikke bestille buttons med trykk som viser et fint ordtak eller et morsomt bilde ved siden av din egen logo? Dette gjør annonsering morsomt, og mottakerne av buttons med nål liker å feste de små reklamegavene på sine klær eller vesker.

Mens buttons med nål festes med en nål og vanligvis bæres av de personene som har fått gaven, festes våre magnetiske buttons, som navnet antyder, magnetisk. Derfor egner disse buttons seg til å bli festet til kjøleskap, oppslagstavler eller varmeovner. Hvis du vil bestille magnetbuttons med trykk har du valget mellom kjøleskapsmagneter og magnetiske klistremerker. Sistnevnte er litt tynnere og mer fleksible enn de mer stabile kjøleskapsmagnetene, fordi det ikke er en magnet på baksiden, men bare magnetfolie. Selvfølgelig kan designmotivet ditt trykkes optimalt på begge typer magnetbuttons.

ÉN BUTTON, TO FUNKSJONER: BESTILL TO-I-EN-BUTTONS

Mer praktisk er neppe mulig. I tillegg til vakre buttons med nål kan du også bestille buttons med to funksjoner i én. Flaskeåpnerbuttons og buttons med speil viser ikke bare reklamen din, men har også en tilleggsfunksjon. Flaskeåpnerbuttons kan brukes som en flaskeåpner fordi de har en tilsvarende formet åpning på baksiden. Og fordi de er så praktiske på grunn av det flate formatet og størrelsen på 5,6 cm i diameter, blir disse buttons med trykk brukt igjen og igjen. Bestill flaskeåpnerbuttons og legg dem på bordene ved neste kampanje, messe eller firmafest. På et øyeblikk er de små reklameartiklene med et vakkert motiv puttet i lommene og finner på denne måten veien inn i husholdningene og til festene til dine kunder og medarbeidere.

Spesielt kvinner har stor glede av buttons med speil. Mens vi, på samme måte som ved flaskeåpnerbuttons, trykker ditt ønskemotiv på forsiden, er et speil festet på baksiden av denne button. Med hvert grep i vesken og hver gang buttons med speil brukes, vises også reklamen din. De runde buttons har en ypperlig kvalitet og har en størrelse 5,6 cm. Nok plass til at du kan få din logo, et slagord, et ordtak eller et bilde trykt som et motiv på dine buttons. Vil du bestille to-i-en-buttons med trykk, har du som ved alle andre buttons muligheten til å bestille forskjellige antall. Avhengig av hvor mange buttons du trenger kan du bestille mellom 25 og 10 000 stk.

DESIGN ET UTKAST OG BESTILL BUTTONS MED TRYKK

Når du har bestemt deg for å bestille en viss mengde individuelle buttons med trykk som reklamegave, er neste trinn å utforme motivet eller reklamebudskapet. Enten det er buttons med nål, magnetbuttons, flaskeåpnerbuttons eller buttons med speil, vi trykker for deg på alle buttons på den ene siden i fire farger. Ditt design trykkes på forsiden av reklamebuttons, og blir deretter foredlet med en foliekasjering. Dette beskytter buttons og ditt motiv mot fuktighet, smuss og skader. Når du bestiller buttons kan du bestemme om du vil ha foliekasjeringen i matt eller blank utførelse. Når du designer motivet for reklamebuttons, kjenner fantasien ingen grenser. Avhengig av anledningen kan du som buttondesigner avgjøre om vi bare skal trykke firmalogoen din eller om et bestemt bildemotiv eller slagord ville være mer hensiktsmessig. Valg av farger som du vil at vi skal trykke på buttons, er vanligvis basert på formålet med reklamekampanjen eller bedriftens identitet. Fotobuttons har en helt bestemt effekt. Disse spesialdesignede buttons bruker ikke bare én eller flere individuelle farger som bakgrunn, men et komplett bilde trykkes som motiv på reklamebuttons. Mengden tekst på buttons må muligens reduseres noe for at bildet skal være godt synlig. Vennligst husk at trykkdataene for alle buttons i tillegg må ha en kant på 5,0 mm rundt hele i forhold til sluttformatet. Denne kanten brettes bakover mot sikkerhetsnålen under produksjonen og gir reklamebuttons behagelig avrundede kanter. For å få dine buttons i optimal trykkvalitet bør kanten ikke inneholde noen viktig informasjon, men bare være en utvidelse av bakgrunnen.