REKLAME PÅ MAGNETER

I vårt sortiment finner du ikke bare forskjellige i kvadratiske og rektangulære magneter, men du har også muligheten til å bestille runde kjøleskapsmagneter. Kjøleskapsmagneter finnes i forskjellige størrelser. Disse magnetene er laget av blikk, har en glatt overflate og har en festemagnet på baksiden. Med en foliekasjering på forsiden, som kan velges matt eller blank, beskyttes samtidig reklametrykket.

Hvis du ønsker trykk på magnetene og ikke bare vil distribuere dem, men også sende dem, anbefaler vi våre magnetiske klistremerker. Disse foliemagnetene med trykk er spesielt bøyelige og har en avtørkbar vinyloverflate. De består av en tynn magnetfolie, er derfor meget tynne og egner seg utmerket for utsendelse. Vårt tips: Design våre foliemagneter som fotomagneter og sette et attraktivt motiv i scene for effektiv reklame. Vi trykker på magneter fra et antall på 25, uansett om det er en stor reklamekampanje eller en spesiell anledning.

Den lille flaten på reklamemagneten er ikke nok for annonseringen din? Ikke noe problem. Vi trykker også magnetskilt for deg med ønsket motiv. Takket være valgfritt format er du enda mer fleksibel.

BESTILL MAGNETER MED TRYKK I DIN DESIGN MED BILDE, LOGO ELLER REKLAMEBUDSKAP

Hvilket reklametrykk trenger du? Uansett bilde, firmalogo eller reklameslagord, når vi skal trykke på magneter, kan du selv designe det individuelle motivet. Fordi magnetene ikke er så store, avhengig av produktet mellom 2,5 cm, 5 x 5 cm og 8,9 x 6,4 cm, bør du velge motivet med omhu. Unngå komplekse detaljer og bruk en god lesbar skrifttype med tilstrekkelig skrifttykkelse til reklamebudskapet ditt. For at firmaets logo eller slagord skal være godt synlige, bør du bruke farger som skiller seg godt fra hverandre. Når du designer, sørg for at bedriftens firmadesign overholdes. Selv farger og bilder skal passe til selskapets kjente utseende. For øvrig gjelder dette ikke bare magneter, men også når du skal bestille reklameprodukter og reklamemateriell med trykk. Fordi en enhetlig design på forskjellige materialer, øker målgruppens gjenkjennelsesverdi.

LITEN, MEN FIN: MAGNETER MED TRYKK SOM REKLAMEARTIKKEL

Magneter er den ideelle reklameartikkelen. De er små, praktiske og kan forsynes med individuelle motiver. Enda bedre: Hvis du bestiller magneter med trykk, kan du forvente at logoen og annonsebudskapet ditt får mye oppmerksomhet. Fordi trykk på magneter, enten foliemagneter eller kjøleskapsmagneter, har en spesielt god reklameeffekt. Magnetene holder fast viktige notater og små meldinger, og er derfor alltid i fokus for målgruppene dine, enten på jobben, på kontoret eller hjemme på kjøkkenet.

Hvis du bestiller magneter med trykk for firmaet ditt, kan du bruke magnetene ikke bare som en salgsfremmende gave på messer, men også i bedriften som give-aways eller legge de med i leveringene. Tross alt gleder alle seg over små og nyttige reklamegaver som kan brukes i hverdagen. Bestill magneter med individuelt trykk for å støtte en ny annonsekampanje eller markedsføre reklamebudskapet ditt. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av magneter som vi kan trykke ditt budskap på, gunstig og i høy kvalitet. I tillegg til de klassiske kjøleskapsmagnetene av blikk kan du også bestille fleksible foliemagneter hos oss.