TRYKKE BREVPAPIR FOR DEN DAGLIGE DRIFTEN AV FIRMAET

Til tross for et økende antall utgående og innkommende e-poster er det ikke mulig å tenke seg en hverdag på kontoret eller privat uten brev. Daglig mottar vi fakturaer, kundeinformasjon, utsendelser og andre skriv som ønsker vår oppmerksomhet. For å stikke seg ut i denne massen av postutsendelser er iøynefallende konvolutter et viktig element. Hovedaktøren er jo i alle tilfeller skrivet selv. Derfor bør du la oss trykke brevark som overbeviser i minste detalj: fra design, format, via papir og flatevekt til foredling. Vi viser deg hvordan det gjøres.

IKKE TIL Å TA FEIL AV: VÅRT EKSKLUSIVE BREVARK

Nettopp i forretningslivet bruker vi brevark for å sende spesielt viktige brev. Hvorfor? Fordi vi vil utheve vårt budskap, ikke sammenligne det med e-post, som vi fra tid til annen mottar hvert minutt. Akkurat derfor bør du la oss trykke premium brevark som er spesielle og ikke til å ta feil av. Dette er f.eks. mulig med premium papir. Til denne gruppen hører vårt strukturerte linpapir, Bio Top naturpapir, som er bleket med oksygen og produsert spesielt miljøvennlig, samt papiret Vergé beige fra Gmund laget av 100 prosent bomull. Alle papirtypene er egnet for blekkskriver og for vanlig korrespondanse, og dermed veldig godt egnet i hverdagen.
Tips: I vår omfattende papirprøvebok finner du vårt komplette tilbud på papirtyper og foredlingsteknikker. På denne måten er det enda enklere å ta en avgjørelse for det riktige materialet.

KLASSISK KONTORKOMMUNIKASJON MED OFFSET BREVARK

Brevark kan også etterlate et profesjonelt inntrykk uten et spennende papir. Klassikeren på mange kontorer er offsetpapir med 80 g/m² eller 90 g/m² flatevekt. Fordelen med denne papirtypen er: Du kan skrive det ut med en laserskriver, skrive og stemple på det. I tillegg kan du hos oss få brevark som på forsiden og/eller baksiden er trykt med én, to eller fire farger. På denne måten gir du brevarket din helt personlige note.