TRYKK BOKMERKER MED LOGO

Hva er skjønnere enn å ta en bok om kvelden og kose seg i yndlingsstolen? Romanen slukes side etter side, men en eller annen gang kommer tidspunktet for å legge fra seg boken. Nå er det bokmerkets tid. De vanlige bokmerkene tilhører gruppen innleggs-bokmerker. Disse stikker ut av boken på oversiden og kan pyntes etter ønske. Men det finnes mer enn den enkle side-markøren eller merket. Bruk personaliserte bokmerker som reklamemedium og fordel dem til dine potensielle kunder! På denne måten gleder du ikke bare lesehester og bokormer!

BOKMERKEVARIANTER

Hvis du ønsker å trykke bokmerker, er vi det rette stedet for deg. Vi sørger for å få ditt ønskede design på papir. Velg om du ønsker et kort eller langt bokmerke - for øyeblikket er det mulig med to formater - og velg din ønskede papirkvalitet blant et stort utvalg. Du har forskjellige valgmuligheter, paletten rekker fra kunsttrykkpapir, chromolux-perlemorkartong til den miljøvennlige resirkulerte kartongen. Ved siden av typen er også papirets tykkelse samt dets foredling et valg som benyttes gjerne. Få trykt personaliserte bokmerker som er behandlet med cellofan eller som får den siste finpussen med UV-lakk. Matt eller blank, vi gjennomfører dine idéer i praksis allerede ved små antall.

DESIGNE BOKMERKER: IDÉER OG TIPS

Bokmerker trykkes som standard tosidig i fire farger (4+4) slik at du har fritt valg med hensyn til designen. Hvis du ønsker en side uten trykk, så lar du i trykkdataene ganske enkelt den andre siden være tom. For å oppnå et spesielt godt resultat, bør du lage filen i henhold til våre spesifikasjoner. Bokmerker med trykk kan utmerket brukes som reklamegave. Et morsomt ordtak, som refererer til temaet lesing, forsterker budskapet, som du kan formidle med dette reklamemediet. Det personaliserte bokmerket brukes av og til også i en litt annen form og som alternativ til vanlige visittkort. Spesialformatet legges øyeblikkelig merke til og huskes lenge. Få allerede i dag bokmerker med trykk, og gi dine kunder samtidig en praktisk så vel som en ekstraordinær oppmerksomhet.